12 cele mai bune alternative Wordle, cum ar fi Heardle și Nerdle

Te-ai săturat de Wordle?  Mai sunt multe de explorat.

Atât de mult, Wordle nu are nevoie de prezentare, după ce a luat internetul cu asalt și apoi a fost ridicat pentru o sumă de șapte cifre de The New York Times. Suntem mari fani ai Wordle, un joc care este atât super simplu, cât și super captivant, dar există o lume mare de puzzle-uri care depășesc grila familiară de litere de 5×6.

Aici, vă vom prezenta câteva dintre alternativele noastre preferate, acoperind totul, de la matematică la geografie. Sunt șanse să găsiți ceva interesant în această listă, fie că doriți doar să luați o pauză de la Wordle sau să nu doriți să jucați niciodată jocul original.

SLIDE #11) Redact

Redacta este ceva puțin diferit de normă și ne place răsucirea pe care o dă ideii de bază a lui Wordle. Provocarea aici este de a ghici cuvintele care au fost șterse dintr-un articol aleatoriu Wikipedia. Este foarte greu să începi, pentru că nu trebuie să faci mare lucru, dar devine mai ușor pe măsură ce completezi mai multe cuvinte și poți vedea despre ce este vorba în articol.

O captură de ecran de la Redactle

Redactle este ca și cum ai juca Wordle ca un super spion
Captură de ecran: Redacta

Slide #22. Cârgul

Dacă ai găsit Wordle puțin prea ușor, dă Cârgul din. Urmează aceeași idee ca și Wordle și încă se bazează pe cuvinte din cinci litere, dar de data aceasta sunt patru de rezolvat, dintr-un total de nouă presupuneri – și asta adaugă multă complexitate suplimentară, pentru că încerci să ține evidența a patru cuvinte diferite în același timp.

O captură de ecran cu Quordele

Quordle te face să rezolvi patru cuvinte deodată
Captură de ecran: Cârgul

Slide #33. tocilar

Schimbați cuvinte cu sume cu tocilar, ceea ce vă face să ghiciți calcule în stil Wordle – și va exista întotdeauna un semn egal pe undeva. Ca și în cazul Wordle, veți obține indicii despre cât de aproape sunteți de soluție cu fiecare ghicire, deși colorarea este ușor diferită. Este o modalitate distractivă de a-ți testa sau reînvăța abilitățile aritmetice.

Nerdle schimbă cuvinte cu sume.

Nerdle schimbă cuvinte cu sume.
Captură de ecran: tocilar

Slide #44. Ceartă

Nu am recomanda Ceartă pentru sufletele sensibile. Există o mulțime de instrucțiuni de digerat și există o tablă mare cu care să lucrați și aveți o mulțime de indicii la care să vă gândiți în timp ce începeți să ghiciți litere pentru a construi cuvinte. În loc de plăcile galbene și verzi pe care le obțineți cu Wordle, aveți și indicatoare roșii, portocalii și negre de luat în considerare.

O captură de ecran cu Squardle

Squardle este… mult
Captură de ecran: Ceartă

Slide #55. Semantul

Noi doar recomandam Semantul pentru cei care își doresc cu adevărat o provocare serioasă cu puzzle-urile lor în stil Wordle. Ideea este că încercați să ghiciți un cuvânt pe baza asemănării sale semantice cu presupunerile anterioare și, cu siguranță, este nevoie să vă obișnuiți. De asemenea, trebuie să poți gândi puțin mai lateral pentru a face conexiuni între cuvinte.

O captură de ecran cu Semantle

Semantle îți testează gândirea laterală
Captură de ecran: Semantul

Slide #66. Heardle

Heardle îți cere să ghicești o melodie din intro: ai doar o secundă pentru a începe (bună treabă dacă primești melodia imediat) și până la 16 secunde maxim. De asemenea, puteți sări peste o ghicire dacă doriți doar mai mult timp, deși este considerată una dintre cele șase încercări disponibile de a denumi piesa, care este extrasă dintr-o bază de date de melodii populare.

Testează-ți cunoștințele muzicale cu Heardle.

Testează-ți cunoștințele muzicale cu Heardle.
Captură de ecran: Heardle

Slide #77. Absurd

Absurd prelungește experiența Wordle pentru o perioadă mai lungă de timp. Elementele de bază sunt aceleași în ceea ce privește codificarea culorilor, dar de fiecare dată când greșiți, soluția puzzle-ului se schimbă și aveți încercări nelimitate de a ghici corect. Funcționează mai bine atunci când îl joci de fapt decât pare din această descriere.

O captură de ecran de la Absurdle

Absurdul este sălbatic
Captură de ecran: Absurd

Slide #88. Ceartă

Ce zici de Wordle cu un element multiplayer Battle Royale adăugat? Cu asta primești Ceartă, care vă oferă posibilitatea de a alege între două versiuni diferite și vă împinge să vă ghiciți cuvintele sub presiunea ceasului și a adversarilor tăi Squabble. Ceva de încercat dacă ați găsit experiența Wordle puțin prea lentă și singură.

O captură de ecran cu Squabble

Ortografie competitivă, fără jena de la facultate
Captură de ecran: Ceartă

Slide #99. Vafa

Vafa este una dintre cele mai populare și distractive alternative Wordle. Numele său vine de la grila de joc și trebuie să rearanjezi literele care ți se oferă în 15 mișcări pentru a forma șase cuvinte: trei citiri orizontale și trei citiri verticale. Aparent, fiecare puzzle Waffle poate fi rezolvat în 10 mișcări dacă ești suficient de inteligent.

În Waffle, trebuie să mutați literele.

În Waffle, trebuie să mutați literele.
Captură de ecran: Vafa

Slide #1010. Antiwordle

Forța egală și opusă în Wordle este diabolica Antiwordle, în care scopul jocului este să pierzi mai degrabă decât să câștigi – și de fapt asta este mai greu de făcut decât pare. Dacă ghiciți o literă care nu este inclusă în cuvânt, nu aveți voie să o utilizați în viitoare ghiciri, ceea ce înseamnă că opțiunile dvs. pentru combinații se îngustează rapid.

O captură de ecran cu Antiwordle

Geamănul rău al lui Wordle
Captură de ecran: Antiwordle

Slide #1111. Lume

L în plus face diferența aici: Wordle devine Lume, și trebuie să încercați să ghiciți țara sau teritoriul din conturul său. În loc să vă spună ce litere ați primit la fiecare ipoteză, randamentul pe care îl obțineți este distanța geografică dintre răspunsul corect și ceea ce ați introdus, așa că este grozav dacă credeți că vă cunoașteți țările.

O captură de ecran de la Worldle

Cine este această țară?
Captură de ecran: Lume

Slide #1212. Cuvinte încrucișate

Cuvinte încrucișate este Wordle întâlnește Sudoku și inversează procesul normal: ceea ce trebuie să începi este un Wordle care a fost deja rezolvat, iar apoi trebuie să-ți dai seama care sunt presupunerile care au condus la el, pe baza culorilor plăcilor de pe ecran. . Este un joc care vă poate oferi o nouă perspectivă asupra Wordle și poate chiar să vă facă mai bun la original.

O captură de ecran cu Crosswordle

Există un cronometru?
Captură de ecran: Cuvinte încrucișate

.

Add Comment