15 momente șocante din mărturia lui Johnny Depp în procesul Amber Heard

Johnny Depp a marturisit pentru Trei zile săptămâna aceasta, în procesul procesului său împotriva fostei sale soții Amber Heard. Depp îl dă în judecată pe Heard pentru defăimare, acuzând că l-a portretizat în mod fals ca pe un agresor domestic și i-a prejudiciat cariera de actorie profitabilă. Afirmația se concentrează pe un articol de opinie din 2018, scris de Heard în The Washington Post, în care ea a făcut referire la abuz, dar nu a numit-o pe Depp.

La tribună, Depp a spus că nu l-a lovit niciodată pe Heard și nu a lovit niciodată o femeie. El l-a acuzat pe Heard de abuz și a vorbit pe larg despre propriile probleme legate de droguri și alcool. Iată o privire asupra unora dintre cele mai șocante momente din proces de până acum. Mărturia lui Depp urmează să continue luni.

1. Depp a spus că a pictat cu sângele pe deget după ce a fost tăiat într-o ceartă cu Heard

În timpul mărturiei sale, Depp a susținut că în timpul unei ceartă aprinsă în Australia, în 2015, Heard a aruncat în ea două sticle de vodcă și, când una a explodat, i-a tăiat degetul în punctul în care osul a fost expus. El a susținut că acest lucru a dus la tăierea vârfului degetului mijlociu.

Depp a spus că, după ce a fost tăiat, a scris pe pereți cu sângele său, apoi și-a înmuiat degetul în vopsea pentru a continua să scrie. El a spus: „Sângele se secase, ca să zic așa, așa că mi-am pus degetul într-o cutie de vopsea și, de asemenea, băuturi spirtoase minerale pentru a-mi pune mesajele verbale pe perete”.

2. Avocații l-au întrebat pe Depp despre lucrurile pe care le-a scris în timpul incidentului

Depp a spus că a scris „mementouri” pe o oglindă după ce Heard a filmat un film cu actorul Billy Bob Thornton. Fotografiile din oglindă au arătat cuvintele „Billy Bob și Easy Amber”.

De asemenea, în timpul mărturiei sale, a fost întrebat dacă a desenat un penis pe un tablou. “Nu știu. Nu-mi amintesc să fi desenat un penis pe un tablou”, a spus el. Întrebat dacă a uitat, având în vedere starea în care se afla, Depp a spus: „Desenarea unui penis nu a fost primul lucru care mi-a venit în minte. Am avut mesaje. Mementouri”.

El a scris și pe un abajur, a cărui fotografie a fost afișată și în timpul procesului. „Pe acest abajur, care pare să se odihnească pe pământ, scrii, într-un amestec de sânge sau vopsea, „Mult succes și fii atent la etaj”, a întrebat avocatul lui Heard.

„Da, este corect”, a spus Depp. — Da, am crezut că a fost un sfat bun.

3. A fost redat audio de Heard care discută despre presupusele răni ale lui Depp

Audio a fost redat în timpul procesului în care Heard a vorbit cu Depp despre presupusul rău pe care i l-a făcut. „Apropo, familia mea, prietenii mei, toți cei din jurul meu au văzut toate vânătăile, un vas de sânge rupt sub ochiul meu, vânătăi pe cap, șuvițele de păr lipsă, buza despicată, ochiul în untul negru, umflat. nas”, a spus ea.

4. A fost prezentată o imagine a unei vânătăi pe care Depp a primit-o de la Heard

Depp a susținut că Heard „l-a lovit”, ceea ce l-a lăsat cu o vânătaie sub ochi. El a mai susținut că în timpul altercației a crezut că ea și-a rănit piciorul de o ușă și când a mers să o vadă, „m-a lovit cu piciorul în cap de la ușa băii”.

„Și am fost complet surprins de un gest atât de oribil și caustic”, a spus el.

5. Depp a speculat de ce Disney a tăiat legăturile cu el

Avocatul lui Heard a spus că rapoartele conform cărora Disney a întrerupt relațiile cu Depp au venit înainte ca redacția lui Heard să fie publicată în 2018. „Știați că a fost raportat, pentru că în acest articol „Johnny Depp a apărut ca Jack Sparrow în filmul Disney. piratii din Caraibe franciza ca actor care se luptă cu probleme financiare și drame personale? Știai despre asta?” l-a întrebat pe Depp.

„Nu eram conștient de acest lucru, dar nu mă surprinde având în vedere că au trecut doi ani fără ca în lume să se vorbească constant despre a fi acel bătător de soții”, a spus el, susținând că Heard l-a defăimat public. . „Deci sunt sigur că Disney încerca să taie legăturile pentru a fi în siguranță. Mișcarea MeToo era în plină desfășurare în acel moment”.

6. S-a scurs un videoclip în care Depp spunea: „Vreau să văd nebun, îți voi da [expletive] nebun”

Un videoclip cu Depp și Heard care se ceartă, în timpul căruia devine agresiv, a fost lansat în timpul procesului. Depp este văzut turnând vin în timp ce întrebă furios: „Vreau să văd niște nebuni, îți voi da [expletive] nebun. Te-am înnebunit. Tot ce ești nebun.”

Apoi observă că înregistrează și se luptă cu ea, timp în care videoclipul se întrerupe. Depp i-a confirmat avocatului lui Heard în timpul interogatoriului că acesta era el în videoclip și că era acasă la el din West Hollywood. „Și ai fi de acord că ai fost violent în acel clip, nu?” întreabă avocatul.

„Evident că mă distram prost”, a răspuns Depp. El a spus că Heard a înregistrat-o ilegal, adăugând: „Am atacat câteva cabinete, dar nu am lovit-o pe doamna Heard”.

Întrebat dacă era beat când a fost filmat, Depp a răspuns că este posibil. — Ți-ai turnat o mega halbă de vin roșu, nu-i așa? întrebă avocatul.

„O mega halbă? a răspuns Depp râzând. “Mi-am turnat un pahar înalt de vin. Am crezut că este necesar.”


Analiza cazului de defăimare al lui Johnny Depp împotriva fostei soții Amber Heard

05:28

7. Depp a fost întrebat despre consumul de droguri cu Marilyn Manson

“Uh. Da, am băut împreună”, a spus Depp, când a fost întrebat dacă consumase droguri cu cântăreața Marilyn Manson. „Am băut cocaină împreună de mai multe ori”. Manson, pe numele real Brian Hugh Warner, a fost acuzat de comportament sexual greșit de mai multe femei.

Când a fost întrebat dacă a luat pastile cu Manson, Depp a spus: „Odată i-am dat lui Marilyn Manson o pastilă ca să-l împiedice să vorbească atât de mult”.

8. Au fost afișate texte de la Depp către prietenul și sora lui: „Prea multă băutură”

Mesajele text de la Depp către prietenul său Paul Bettany dezvăluie că i-a spus actorului despre o perioadă în care a băut prea mult în jurul lui Heard. Avocatul lui Heard a citit textul cu voce tare. „Poate trebui să bei pentru mine”, i-a scris Depp lui Bettany. “Bineînțeles, am bătut și am arătat culori urâte la Amber într-o călătorie recentă. Sunt o persoană nebună. Și nu așa imediat după ce am băut prea mult. Ierbi, pastile, bine. De la alcool? Capacitatea mea este prea mare și va va” nu mă opresc. Urât și trist. Oh, cât de mult îmi place.”

Textele către sora lui, Christi, au fost, de asemenea, împărtășite ca dovezi. “Vrea să vorbească cu mine, nu știe ce să facă. Te iubește, dar încă nu știe ce să facă. E îngrijorată de toată treaba”, i-a scris Christi lui Depp despre Heard.

„Nu a fost frumos astăzi. Nu știam că are alta [expletive] sesiune foto de maine. Chiar de asta ea [expletive] stânga. Nu am nevoie de o actriță [expletive] si ea [expletive] ambiție”, a răspuns Depp.

9. Audio a fost redat acolo unde Heard susține că Depp l-a dat cu capul

Într-o înregistrare audio, Heard o întreabă pe Depp de ce o poate da cu capul, dar el a contestat strigătul ei.

Depp a spus că va fi „în dezacord vehement” cu acuzația, adăugând că încearcă să o rețină. El a spus că probabil că capetele lor s-au ciocnit când ea s-a mișcat în timp ce el o ținea apăsată.

10. S-a arătat o fotografie cu pungi mari de marijuana

Avocatul lui Heard i-a arătat lui Depp o fotografie cu cel puțin patru pungi mari de marijuana lângă o cană cu sigla companiei sale de film, Infinitum Nihil. Depp a confirmat că fotografia a fost făcută în studioul său de înregistrări.

11. Depp a recunoscut că a aruncat la gunoi camerele de hotel în trecut.

„Ai mai aruncat la gunoi camere de hotel doar pentru că ai avut câteva zile grele și momente proaste”, l-a întrebat avocatul lui Heard pe Depp.

“Corect. Am atacat o canapea sau două. Da, domnule”, a răspuns Depp. Când a fost întrebat dacă s-a exprimat printr-un comportament distructiv, Depp a fost de acord.

Avocatul lui Heard a întrebat: „Și ai spus într-un interviu odată, ai spus următoarele, citat: „Știi, ai zile proaste și știi, unii tipi merg la golf, unii tipi pe care îi știi că sparg camerele de hotel”. Ai spus deja asta, nu-i așa?

„Glumesc”, a răspuns Depp. El a spus că nu crede că a fost singura persoană care a bătut la o uşă sau a spart ceva în timpul unei „lupte interne” cu el însuşi.

12. Textele dezvăluie că Depp s-a referit la Heard cu un limbaj derogatoriu

Avocatul lui Heard l-a întrebat pe Depp despre mesajele text trimise în aprilie 2015 unei persoane numite „sora”, care ar fi putut fi sora lui Heard, a spus Depp.

„Niciodată, niciodată nu vreau să pun ochii pe acea cățea murdară”, a scris Depp. „Amber unul încă jenant.

„Și când ai numit-o pe Amber „cățea aia murdară”, ea era soția ta la acea vreme, nu? întrebă avocatul.

„Da, domnule”, a răspuns Depp.

13. Depp a spus că mama lui l-a abuzat.

Depp a spus că în timpul copilăriei sale abuzul fizic al mamei sale a fost „constant”, abuzul luând forma unor scrumiere aruncate sau un pantof cu toc sau un telefon fiind folosit pentru a-l bătu. El a spus că Depp a vrut să se asigure că copiii lui nu au experimentat acest tip de educație.


Actorul Johnny Depp vorbește și depune mărturie împotriva fostei sale soții Amber Heard

03:46

14. Depp a vorbit despre Elton John care încearcă să-l facă treaz.

„Elton John a fost un prieten de-al tău care încerca să te ajute să devii treaz, nu?” A întrebat avocatul lui Heard, ceea ce a confirmat Depp. „Și i-ai trimis un mesaj în 2012 în care i-ai mulțumit pentru ajutor și i-ai spus, între ghilimele, „M-aș fi înghițit de monstr dacă nu ai fi fost tu? Acesta este un fapt simplu”. Nu este adevărat?”

“Da. Din nou, monstrul se referă la alcool și substanțe”, a spus Depp.

Cuvântul monstru a fost folosit într-un alt moment al procesului, când Depp a spus că Heard l-a numit monstru când consuma droguri și alcool – și ea a continuat să-l folosească atunci când era „abstract din alcool și substanțe în afara medicamentelor mele”. ,” el a spus.

15. Depp a susținut că Heard a lăsat fecale în patul său

Depp a spus că, în timp ce Heard era la Coachella, a decis să meargă la penthouse-ul pe care îl împărțeau și să-i împacheteze lucrurile când ea nu era acasă. Garda de corp l-a avertizat că în pat au fost găsite fecale.

„A fost, de asemenea, absurd, grotesc și crud, iar apoi mi s-a arătat o imagine a problemei”, a spus Depp în timpul procesului.

El a spus că Heard a tot negat, dând vina pe câinii lor, dar era convins că ea minte.

.

Add Comment