Apelul lui Amber Heard – cel mai recent: Nicio înțelegere, deoarece actorul sugerează contestarea deciziei lui Johnny Depp

Savannah Guthrie i-a spus că Amber a auzit-o din cauza „tauntingului” audio al lui Johnny Depp

Judecătorul Penney Azcarate a depus un mandat de judecată vineri (24 iunie) care reflectă verdictul anterior din procesul Johnny Depp v Amber Heard.

La 1 iunie, un juriu din Virginia a decis că doamna Heard l-a defăimat pe fostul soț al domnului Depp, punând capăt unui proces de șase săptămâni urmărit pe scară largă.

De asemenea, el a decis în favoarea doamnei Heard în unele aspecte ale contraprocesului împotriva domnului Depp. Juriul i-a acordat domnului Depp despăgubiri în valoare de 15 milioane de dolari, după ce a constatat că a dovedit toate cele trei acuzații împotriva doamnei Heard. Suma a fost redusă la 10,35 milioane de dolari din cauza limitelor legii de stat.

Actorii nu au fost obligați să se afle în sala de judecată pentru audierea, care începe vineri la ora 11 a.m. ET și se încheie în aproximativ o oră.

1656162000

Amber Heard vorbește despre „baricadele” și „intrarea protejată” pe care o folosea pentru a intra în tribunal

Amber Heard a vorbit despre măsurile de protecție care au fost puse în aplicare pentru ea în timpul recentului proces pentru defăimare împotriva fostului ei soț Johnny Depp.

The Aquaman Vedeta s-a întâlnit cu Savannah Guthrie de la NBC News pentru un interviu și a vorbit despre experiența ei.

„În fiecare zi treceam pe lângă blocuri mărginite de oameni care țineau pancarte care spuneau lucruri pe care nu le puteam repeta la televizor”, a explicat ea.

Clemence Michaellon25 iunie 2022 14:00

1656158400

Johnny Depp și Amber Heard: O cronologie a relației lor, a acuzațiilor și a bătăliilor în justiție

Procesul în procesul de calomnie al lui Johnny Depp împotriva lui Amber Heard s-a încheiat cu un juriu civil care i-a acordat lui Johnny Depp o victorie zdrobitoare.

După un proces de șase săptămâni în Fairfax, Virginia, juriul a dat un verdict pe 1 iunie, după ce a deliberat timp de aproximativ două zile și jumătate.

Iată o cronologie a relației dintre Johnny Depp și Amber Heard, a despărțirii și a bătăliilor judiciare, de când se presupune că au început să se întâlnească până la procesul final:

Clemence Michaellon25 iunie 2022 13:00

1656154800

Cum s-a concentrat fandom-ul lui Johnny Depp pe avocatul său

În săptămânile de la începerea procesului, Camille Vasquez a devenit una dintre cele mai cunoscute figuri dintre adepţii cazului. Fanii Depp au îndreptat către ea atenția online rezervată de obicei actorilor și cântăreților.

Au fost tweet-uri de sărbătoare și conturi de fani Instagram. În timp ce procesul era în desfășurare, se știa că susținătorii lui Depp așteptau în afara tribunalului, sperând să-l vadă pe Vasquez și, eventual, să-și îmbrățișeze singuri. După ce Vasquez l-a interogat pe Heard, o meme l-a reimaginat pe avocat ca Thor, zeul tunetului interpretat de Chris Hemsworth în filmele Marvel.

Steaua lui Vasquez a crescut și mai mult după ce a fost anunțat un verdict pe 1 iunie care îl favorizează în mare măsură pe Depp.

Clemence Michaellon25 iunie 2022 ora 12:00

1656151200

Ce spun avocații despre opțiunile de recurs ale lui Amber Heard

După ce a fost anunțat verdictul, The Independent a vorbit cu trei avocați despre posibilele motive de apel ale doamnei Heard sau chiar despre un nou proces: Lisa Bloom de la The Bloom Firm, ai cărei clienți includ Janice Dickinson, Mischa Barton și câteva victime ale lui Jeffrey Epstein. ; Jesse Weber, gazdă și avocat pentru Law & Crime Network, care a acoperit procesul de la tribunalul din Fairfax, Virginia; și Mitra Ahouraian, un avocat de divertisment din Beverly Hills, care reprezintă actori, regizori, producători și muzicieni.

Clemence Michaellon25 iunie 2022, ora 11:00

1656147600

Amber Heard sugerează că va face recurs decizia lui Johnny Depp

Amber Heard a sugerat că intenționează să depună un proces după victoria lui Johnny Depp în procesul pentru defăimare.

Judecătorul Penney Azcarate a pronunțat vineri o sentință, făcând ecou verdictul de 1 iunie.

Echipele juridice ale actorilor s-au întâlnit vineri în instanță, dar încă nu este clar dacă au discutat o înțelegere. Judecătorul Azcarate dăduse ambelor părți până vineri pentru a ajunge la o înțelegere, dacă doreau.

Clemence Michaellon25 iunie 2022 10:00 a.m.

1656144000

Amber Heard s-a simțit „mai puțin decât uman” în timpul procesului

Amber Heard i-a spus lui Savannah Guthrie de la NBC News că s-a simțit „mai puțin decât uman” în timpul procesului pentru defăimare împotriva fostului soț Johnny Depp.

„În fiecare zi treceam pe lângă trei, patru, uneori șase blocuri, blocuri cu oameni care țineau pancarte care spuneau „arde vrăjitoarea”, „moarte lui Amber”. După trei săptămâni și jumătate, am vorbit și tocmai am văzut o sală de judecată plină de fani căpitanului Jack Sparrow, care erau vocali și energici”, a spus doamna Heard.

„Poți să exprimi în cuvinte ceea ce ai simțit?” întrebă doamna Guthrie.

„Este cel mai umilitor și oribil lucru pe care l-am trăit vreodată. Nu m-am simțit niciodată mai îndepărtată de propria mea umanitate”, a spus doamna Heard. „M-am simțit mai puțin decât uman”.

Clemence Michaellon25 iunie 2022 09:00

1656140400

Influențatorul spune că Johnny Depp i-a făcut încredere

Se pare că Johnny Depp s-ar fi confiscat unui influencer care își acoperea procesul împotriva fostei sale soții Amber Heard. Jessica Reed Kraus, care folosește Instagram @houseinhabit și are peste 900.000 de urmăritori, a postat zilnic actualizări despre procesul de șase săptămâni pentru defăimare pe contul ei. Marți, Kraus a susținut într-o postare distribuită cu Substack că a vorbit cu Depp în aceeași zi în care a început procesul, 11 aprilie.

Clemence Michaellon25 iunie 2022 08:00

1656136800

Laptopul se vinde cu 15.000 de dolari

Un caiet care pretinde că conține detalii nemaivăzute până acum despre procesul pentru calomnie Johnny Depp-Amber Heard s-a vândut cu mii de dolari pe eBay.

Caietul a fost listat de Larry Foreman, un avocat din Kentucky care a participat la procesul pentru calomnie din Fairfax, Virginia. Caietul „secret” include aproximativ 20 de pagini de depuneri ale juriului de la Foreman, care a participat la proces pe 17 mai și din 23 mai până în 26 mai. Fiecare pagină conține note „niciodată văzute înainte” despre reacțiile juraților la Dr. Hughes și Amber Heard – care nu au fost difuzate la TV – precum și aproximativ „100 de tweet-uri cu informații secrete ale juraților”.

De la listarea pe 1 iunie la 0,99 USD, laptopul a primit 142 de oferte înainte de a fi vândut pe 8 iunie pentru 14.969 USD. Lista eBay spune că fondurile vor fi donate Spitalului de Copii din Los Angeles.

Clemence Michaellon25 iunie 2022 07:00

1656133200

Avocatul lui Johnny Depp, Camille Vasquez, a fost promovat partener

Camille Vasquez a fost ridicată la statutul de partener la firma ei de avocatură Brown Rudnick, după rolul ei cheie ca membru al echipei juridice a lui Johnny Depp în timpul procesului pentru defăimare împotriva lui Amber Heard.

Doamna Vasquez a devenit una dintre multele celebrități neașteptate în timpul procesului datorită interogatoriilor ei riguroase a martorilor și obiecțiilor sale frecvente la întrebările apărării.

Oliver O’Connell relatează:

Clemence Michaellon25 iunie 2022 06:00

1656130320

Amber Heard vorbește despre „baricadele” și „intrarea protejată” pe care o folosea pentru a intra în tribunal

Amber Heard a vorbit despre măsurile de protecție care au fost puse în aplicare pentru ea în timpul recentului proces pentru defăimare împotriva fostului ei soț Johnny Depp.

The Aquaman Vedeta s-a întâlnit cu Savannah Guthrie de la NBC News pentru un interviu și a vorbit despre experiența ei.

„În fiecare zi treceam pe lângă blocuri mărginite de oameni care țineau pancarte care spuneau lucruri pe care nu le puteam repeta la televizor”, a explicat ea.

Clemence Michaellon25 iunie 2022 05:12

Add Comment