Detroit Pistons intenționează să-l transforme pe Jalen Duren într-o vedetă pick-and-roll

Viața de baschet a lui Jalen Duren a fost întotdeauna rapidă.

Nu că ar fi fost o problemă. Duren avea 6 picioare și 8 metri când avea 13 ani și a dominat terenurile de baschet de când era suficient de mare să tragă.

Vedetă la Liceul Romano-Catolic din orașul său natal, Philadelphia – a fost numit în echipa de boboc All-American MaxPreps – sa mutat la Academia Montverde din Florida ca junior.

IMPACT IMMEDIAT:Detroit Pistons l-a oferit pe Jaden Ivey în draftul NBA; îl iubesc pentru mai mult decât pentru atletism

La 17 ani, Duren s-a clasat pe locul 6 național și pe locul 2 central, conform 247 Sports. El a fost desemnat Jucătorul de baschet al anului MaxPreps Florida High School 2020-21, deoarece a fost reclasificat în clasa 2021 înainte de a se înscrie la Memphis.

Alegerea echipei Pistons, Jalen Duren, se întâlnește cu membrii echipei de relații cu mass-media Pistons înainte de conferința de presă Pistons, vineri, 24 iunie 2022, la Rouge Park.

„Nu l-aș numi grabă sau grăbire; fiecare mișcare pe care am făcut-o, am făcut-o întotdeauna pentru că era cel mai bine pentru mine”, a spus Duren vineri, la scurt timp după ce a fost prezentat cu Jaden Ivey ca noi membri ai Detroit Pistons. „Reevaluând din liceu, am simțit că este timpul să merg la facultate, iar plecând de la facultate, am simțit că este timpul să fiu în NBA.

Add Comment