Elden Ring Modders creează un mod „ultim” Berserk

Nu-l menționa pe Griffith în jurul acestui Terni.
GIF: Bandai Namco/FromSoftware/COTA Studios/Kotaku

Nu este un secret pentru nimeni că multe aspecte ale jocurilor Soulsborne ale FromSoftware sunt inspirate din populara manga a lui Kentaro Miura. Înnebunit. In realitate, Inelul Eldenului aduce deja un omagiu în multe feluri, până la Blaidd jumătate de lupseamănă ciudat Înnebunit Curaj protagonist. Acum, Inelul EldenuluiCiclul de refs manga a completat cercul cu Guts însuși făcând isekai în Lands Between printr-un nou mod.

Call of the Abyss, de la COTA Studios modder Papa Appa, își propune să vă permită să jucați în rolul lui însuși spadasinul întunecat în timp ce vă aventurați în Lands Between. Modul este în curs de dezvoltare intensă, dar este disponibil în prezent pentru descărcare prin COTA Studios Patreon. Îl poți vedea în acțiune prin intermediul lui cel mai recent videoclip cu jurnalul dezvoltatorului:

Caracteristicile actuale sau planificate includ un model realist al personajului Guts, armura lui zimțată, o recreare a celebrului său tun montat manual și o stare „enervată” când Guts își pierde controlul și cedează în fața furiei sale și o versiune invocabilă/șef de la Guts, care are un set de mișcări mai acrobatic bazat în general pe cel al lui Blaidd.

Papa Appa’s a colaborat și cu gradina ochilormodderul și YouTuberul din spatele Mod de invocare a spiritului „Let Me Solo Her”.pentru a crea seria video Elden Ring Multiverse, în care își modifică personajele anime preferate în joc ca șefi. În noul episod 2, perechea îl prezintă pe Guts ca o luptă cu șefii în zona Palatului Mohgwyn în jocul târziu.

Înnebunit a fost o primă alegere ușoară pentru că [Souls-series game designer Hidetaka] spuse Miyazaki Înnebunit manga a fost o mare inspirație pentru el însuși pentru suflete serial așa cum se vede în mulți șefi și personaje”, a spus Papa Appa Kotaku.

Grădina Ochilor a povestit Kotaku ideea pentru Inelul Eldenului Multiversul a sosit cu aproximativ un an înainte Inelul Eldenuluiieșirea.

“[Berserk] ocupă un loc special în inimile multora și merită un mod adecvat”, a continuat Garden of Eyes. „Deci, firește, am găsit că este cu totul adecvat să facem asta ca introducere în multivers. … De asemenea, sunt un mare fan al Universului Cinematic Marvel, așa că și asta a jucat un rol important în dorința mea de a duce această idee la bun sfârșit.

Papa Appa, care s-a împrietenit cu Garden of Eyes prin dragostea lor comună pentru jocurile Soulsborne, a spus că a lucrat pe partea de modding al Elden Ring Multiverse în timp ce Grădina Ochilor și-a creat narațiunea.

De îndată ce lupta cu șefii începe în Elden Ring Multiverse episodul, „Guts” se repezi frenetic dintr-o parte în alta și își doboară adversarul înainte de a-i devora cu lăcomie carnea, la fel ca atunci când este copleșit de pofta de sânge în manga. Această atenție specială la detalii se datorează eforturilor herculeene ale lui Papa Appa, care a pus multă dragoste și grijă în detaliile specifice tradiției modului său Call of the Abyss.

„Am încercat să vă aduc cea mai bună armură Guts și cel mai bun mod Guts din toate Inelul Eldenului modding”, a spus Papa Appa în a lui cel mai recent videoclip demonstrativ YouTube CotA.

Deși starea actuală a Inelul Eldenului modificarea se limitează la importul de animații personalizate din alte jocuri, a spus Garden Of Eyes Kotaku că Papa Appa a reușit să obțină mișcarea lui Guts din modelele de atac ale lui Blaidd Half-Wolf.

„Blaidd a fost alegerea perfectă pentru asta ca bază”, a spus Garden of Eyes. „Cu modificările corespunzătoare ale modelului, mișcărilor și imaginilor sale, s-a născut un adevărat berserker Guts.”

Call of the Abyss nu este munca ta tipică de schimb de modele. Papa Appa a spus că i-a luat aproximativ o săptămână să creeze o grămadă de caracteristici speciale pe care fanii îndrăgostiți le-ar aprecia. De exemplu, când joci ca Guts, caracteristica lui „berserker” se declanșează odată ce cobori sub 50% HP și are patru stări, semnalate de ochii lui roșii strălucitori. cască de fiară întunecată și o cortină de fum roșie și neagră urmând în urma lui

„Pentru tine grozav Înnebunit fanii de acolo, după cum știți, fiara întunericului nu este o ființă reală, ci o amalgamare și o acumulare a tuturor traumelor, temerilor și grijilor lui Guts pe care le-a avut în copilărie”, a spus Papa Appa în videoclipul actualizat CotA. . „Mi-am dorit foarte mult să materializez acest lucru prin ceața neagră, deoarece cred că se potrivește [armor] foarte bine reglementat.

Citeste mai mult: 7 posibil Înnebunit Referințe în Inelul Eldenului

Statul Berserk oferă o creștere cu 15% a rezistenței și a recuperării daunelor, dar cu cât stai mai mult în modul berserker, cu atât sănătatea ta se va epuiza, ceea ce este destul de precis în comparație cu cât de copleșitoare evoluează de Guts cu superputerea sa din manga. .

Singura mea critică la adresa modului lui Papa Appa de până acum este că Guts se defectează cale prea ușor în videoclipul Grădina Ochilor. Acest lucru se poate datora majorității mișcărilor specifice manga ale lui Guts care încă lipsesc din mod. Dacă brațul de tun al lui Guts, aruncarea cuțitului, arbaleta și bombele ar fi fost prezente, îmi imaginez că lupta cu șefii ar fi fost mai mult o doborare și o ceartă prelungită.

spuse Papa Appa Kotaku că chiar dacă Inelul Eldenului are încă o scenă de modding limitată, plănuiește să adauge Cavaler de craniu precum și noi funcții precum tunul de mână menționat mai sus, care puteți urmări o previzualizare aici.

„Acesta este încă doar vârful aisbergului pentru proiecte legate de Înnebunit și alte lucruri în multivers, fie că este vorba despre noi șefi, arme, armuri și multe altele”, a spus Grădina Ochilor. Kotaku. „Avem o pasiune uriașă pentru joc și ne propunem să avem cele mai bune modificări pentru Ring Elden.

Ca fan de multă vreme Berserk, mi-ar plăcea să văd mod-uri în care Guts este schimbat cu Blaidd și prolificul POS Griffith înlocuiește Maleniepentru că trebuie să-mi dau dreptate Înnebunit terminand cumva.

.

Add Comment