Fanii Halo Infinite înnebunesc după 343 de întârzieri în cooperare pentru echipa „Health”.

Șapte spartani stau în fața hărții Breaker în Halo Infinite purtând produse cosmetice din cel de-al doilea sezon din Halo Infinite.

Captură de ecran: 343 de sectoare de afaceri

Este rar să vezi un dezvoltator de jocuri video recunoscând public criza, să nu mai vorbim evitare ca motiv al întârzierilor. Vineri, dezvoltatorul 343 Industries a dezvăluit foaia de parcurs mult așteptată pentru Halo infinitplin cu o serie de caracteristici respinse și o recunoaștere sinceră că astfel de decizii au fost luate într-un efort de a pune „sănătatea echipei” pe primul loc. niste Aura jucătorii încă s-au întors.

Halo infinit a fost într-un tip de rollercoaster de la lansarea sa în noiembrie anul trecut pentru Xbox și PC. Pentru prima dată în serie, modul său multiplayer este free-to-play, cu un model sezonier care nu este diferit de modelele similare prezentate în jocurile free-to-play similare. A fost cel mai mare Aura lansare în istoria serieidar câteva luni mai târziu, pe fondul lipsei de hărți și moduri noi – un eveniment repetat de șase ori în timpul sezonului – jucători a început să sară din joc. Mai devreme luna asta, multe informatii pe hărțile și modurile viitoare un interes reînnoit înainte de sezonul doi, care este programat să fie lansat săptămâna viitoare. Apoi a apărut foaia de parcurs.

Este aproape comic că un JPG cu text și o mână de fotografii ar putea declanșa un întreg weekend de ~vorbire~. Dar trebuie să înțelegi că cei mai dedicați jucători au luat de mult acest lucru ca pe o promisiune că a se angaja din greu pentru Halo infinit ar plăti în continuare. Mai mult, nici măcar foaia de parcurs în sine nu a mers conform programului. În noiembrie, Joseph Staten, liderul creativ al 343 Industries menționat Halo infinitFoaia de parcurs „primul an” ar urma să fie lansată în ianuarie. Calendarele dvs. pot arăta că au trecut cel puțin câteva zile.

Revizuită în vid, doar pe baza meritelor „conținutului”, lipsită de limitele declarate explicit și de costul uman al ceea ce este nevoie pentru a crea conținutul menționat, desigur, foaia de parcurs este puțin copleșitoare. Unele caracteristici de bază au fost împinse dincolo de ferestrele de lansare prevăzute. Alților li s-au dat termene mai slabe „de stabilit”. (Întreaga foaie de parcurs în sine este etichetată cu o declinare a răspunderii „supus modificării”.) o postare pe blog Publicat la 7:00 p.m. ET într-o seară de vineri, Staten a arătat o explicație destul de solidă:

…o „prioritate zero” a sănătății echipei și a ne stabili un ritm de dezvoltare durabilă, astfel încât să vă putem oferi tuturor experiențe grozave, menținând în același timp un echilibru sănătos între muncă și viață. Știm că trebuie să oferim mai mult conținut și mai multe funcții mai rapid. Respectarea priorității zero înseamnă că uneori trebuie să încetinim pentru a rămâne sănătoși și a ne mișcă mai repede mai târziu. Dar, de asemenea, căutăm în mod activ modalități de a accelera.

Nu este un secret pentru nimeni că industria jocurilor video este afectată de flagelul „crunch”, sau de perioade prelungite de ore suplimentare obligatorii sau insidioase, de obicei un factor major în cazurile de burnout și uzură. Că 343 Industries se străduiește să-și pună dezvoltatorii pe primul loc – în mijlocul unei pandemii care continuă să fie, nu mai puțin – nu este genul de lucru pe care îl vezi în fiecare zi. Cât despre ce înseamnă de fapt Halo infinit:

  • Cooperarea online, inițial programată să se lanseze odată cu lansarea sezonului doi, este programată pentru ceva timp în august.
  • Cooperarea cu ecran divizat este acum separată de cooperarea online. Este planificat pentru, uh-oh, „timing TBD”.
  • Opțiunea de a relua misiunile campaniei, adică ceva ce nu poți face în prezenteste programat pentru ceva timp în august.
  • Popularul mod creativ Forge va primi o versiune beta în septembrie și va fi, de asemenea, în beta pentru sezonul trei. (Imaginile scurse indică aceasta va fi cea mai robustă iterație de la Forge până în prezent.)
  • Și lucrul mare: sezonul doi se va desfășura timp de șase luni, de două ori mai lung decât cronologia planificată. Al treilea sezon are loc la începutul lunii noiembrie.

Acesta din urmă este cel mai mare punct de blocare pentru jucători, care citează în mod regulat Aurasistem de progresie ca motiv pentru a reveni din joc. Halo infinitTrecerea de luptă are 100 de niveluri. Dacă joci în mod regulat și te concentrezi pe finalizarea provocărilor pentru XP, îl poți maximiza cu ușurință într-o lună sau două. Deci ce, întreabă ei? Joacă pentru distracție? Pfft.

Foaia de parcurs Halo Infinite oferă date pentru conținutul Anului doi al shooterului la persoana întâi.

Imagine: 343 de sectoare de afaceri

În weekend, a Postarea Reddit pe foaia de parcurs a acumulat mii de comentarii, dintre care multe sunt negative. Unii chiar se limitează la vitriol, numind-o „deprimant jalnic” și spunând că „este o perioadă mizerabilă pentru a fi un Aura fan.” Un sentiment comun subliniază sarcastic că, dacă lași deoparte suita de opțiuni cosmetice, noile funcții planificate pentru Halo infinitPrimul an de revenire la… trei moduri noi și două hărți noi.

Jucătorii compară acest lucru cu precedentul Aura jocuri dezvoltate de 343. În primul an, 2012 Halo 4 a vazut 343 adaos 11 carduri noi adăugat la rotația jocului, răspândit în patru DLC-uri plătite post-lansare. Pentru anii 2015 Halo 5Între timp, 343 au adăugat mai puține hărți oficiale în primul an al jocului (doar nouă), dar le-au înlocuit pe cele cu niveluri suplimentare pentru modul PvE Warzone și cu hărți create în Forge. Aceste jocuri, însă, nu au fost făcute în timpul unei pandemii. Halo infinit este, de asemenea, primul joc din serie care nu a refolosit hărți populare din jocurile anterioare (cel puțin deocamdată).

„Majoritatea fanilor nu realizează că inelul deteriorat reprezintă produsul neterminat care este Halo Infinite”, a spus un jucător. glumit. Alții, mai serioși, au mers până acolo ridică întrebarea dacă Microsoft ar trebui sau nu să predea Aura franciza unui alt dezvoltator decât 343 Industries.

Nici măcar jucătorii care sunt în general pozitivi în ceea ce privește jocul nu au venit tocmai în apărarea lui. Oamenii de pe subreddit-ul LowSodiumHalo— un spațiu digital pentru fani care să se adună „fără toată sarea” asociat de obicei cu mainstream-ul Aura comunități – spun că sunt „dezamăgiți” și „oof”, recunoscând în același timp că a avea date generale pentru anumite funcții, cum ar fi versiunea beta Forge, este cel puțin un balsam.

Într-o anumită măsură, înțeleg. Aura fanilor le este foame. Personal, am fost pe marginea scaunului meu pentru cooperare pe ecran divizat de la lansare. Șase luni au fost puțin lungi pentru primul sezon, așa că deși abia aștept să văd ce se întâmplă în al doilea, noile moduri sună absolut nebunesc—Nu sunt complet sigur că este suficient pentru a menține baza de jucători sănătoasă încă șase luni. Dar dacă 343 Industries chiar dorește să-și pună echipa pe primul loc, dacă această justificare nu este doar un serviciu public pentru a acoperi unele probleme din culise pentru rezultate finale minime, atunci cu siguranță merită așteptarea. Nu o întrebare în mintea mea.

Reprezentanții 343 Industries nu au răspuns imediat unei solicitări de comentarii. Dacă lucrezi în studio, sau cunosc starea operațiunilor sale și ar dori să discute prin chat – înregistrate sau neînregistrate – căsuța mea de e-mail este deschisă: [email protected]

.

Add Comment