Johnny Depp și Amber Heard se luptă din casă avariată, spune martorul

Administratorul proprietății unei case din Australia în care Johnny Depp și Amber Heard au stat în 2015 în timpul căsătoriei lor tumultoase a mărturisit luni despre pagubele pe care le-a văzut după una dintre cele mai violente ciocniri ale lor.

Managerul Ben King a descris că a vizitat scena după luptă și a găsit o scenă cu sticlă spartă, sânge care picura, un blat de bar deteriorat și o masă de ping-pong prăbușită.

A fost continuarea unui episod emblematic din duelul de acuzații care a completat dosarul de defăimare intentat de domnul Depp împotriva doamnei Heard. Domnul Depp a spus că în timpul ceartă, doamna Heard i-a aruncat o sticlă de vodcă care i-a spart și i-a tăiat vârful degetului. Ea a replicat că s-a tăiat singur când a lovit un telefon de un perete.

King a mărturisit că a găsit vârful degetului lui Depp într-o bucată de hârtie „motolită” în mijlocul epavei.

Mărturia administratorului proprietății a venit după ce domnul Depp a încheiat o a patra și ultima zi la conducerea Tribunalului de circuit din comitatul Fairfax din Virginia. În timpul mărturiei sale, domnul Depp a descris modul în care relația sa cu doamna Heard s-a dizolvat, uneori folosind descrieri pline de flori sau pantomime despre care a spus că ea l-a îndreptat și sugerând că „a fost rupt de experiență”.

„Este din punct de vedere psihologic, emoțional acolo unde eram”, a mărturisit el luni, când a fost interogat de unul dintre avocații săi. “Am fost la final”

În actele de judecată, doamna Heard l-a acuzat pe domnul Depp că a abuzat-o în mod repetat de-a lungul relației lor, pretinzând că a pălmuit-o, a lovit-o cu piciorul, a lovit-o cu pumnii în cap și i-a smuls fire de păr. În 2018, ea a scris un articol de opinie în The Washington Post, descriind modul în care cariera ei a fost afectată negativ de a deveni o „figură publică care reprezintă violența domestică”.

Articolul nu l-a numit pe domnul Depp, dar a susținut că se referea în mod clar la el și îi dăunează carierei și reputației.

Domnul Depp a dat în judecată anterior ziarul The Sun din Anglia pentru că a difuzat un titlu care l-a numit „bătător de soții”. A pierdut acel caz în 2020.

Domnul Depp și doamna Heard s-au întâlnit atunci când doamna Heard a fost alesă pentru rolul iubitului domnului Depp în filmul din 2011 „The Rum Diary”. S-au căsătorit în 2015 și au divorțat în 2017.

Depunând mărturie luni, domnul Depp a spus că a aflat într-un interviu publicat cu un director Disney, datat la două zile după publicarea articolului de opinie al doamnei Heard, că nu se va întoarce la franciza „Piratii morților”. Caraibe”. pentru un potențial al șaselea film. Domnul Depp a mărturisit că a spus că dorește ca personajele din filme – inclusiv personajul său, Căpitanul Jack Sparrow – să aibă un „la revedere corect”.

Domnul Depp părea să se refere la un interviu din 2018 de la Hollywood Reporter cu Sean Bailey, un director Disney, în care reporterul a întrebat: „Pot pirații să supraviețuiască fără Johnny Depp?” Domnul Bailey a răspuns că vrea să aducă „nouă energie și vitalitate” unei potențiale reporniri „Pirati”.

„Deodată am fost vinovat până când nevinovăția mea a fost dovedită”, a spus domnul Depp.

Când l-au interogat luni pe domnul Depp, avocații doamnei Heard au susținut că reputația actorului a fost în declin cu mult înainte de articolul din 2018, citând un articol din 2017 de la Hollywood Reporter care îl numea „stea în criză” și altul care descrie „degradarea”. “. Johnny Depp se întoarce.

„Este un teanc de piese de succes generate de echipa de publicitate a doamnei Heard”, a răspuns domnul Depp.

Domnul Depp a mărturisit că nu a lovit-o niciodată pe doamna Heard – sau pe vreo femeie – și că ea a fost agresorul în relație, insultându-l folosind un limbaj înjositor care a escaladat în abuz fizic. Doamna Heard a negat că l-a lovit pe domnul Depp, cu excepția cazului de autoapărare sau pentru apărarea surorii ei.

Fără îndoială că atmosfera dintre cei doi a fost uneori incendiară.

În timpul interogatoriului, domnul Depp a fost confruntat cu mesaje text în care se referea la doamna Heard folosind insulte vulgare; Ca răspuns la un mesaj text deosebit de grafic și violent despre doamna Heard, domnul Depp a spus luni: „Este un umor abstract, ireverent”.

În mărturia sa, domnul King a spus că a lucrat la o reședință deținută de domnul Depp în Londra și, de asemenea, la casa din Australia, unde a stat domnul Depp în timp ce filma unul dintre filmele „Pirati”.

El a mărturisit că a văzut și auzit numeroase argumente între domnul Depp și doamna Heard. Acestea tindeau să urmeze un model, a adăugat domnul King, în care domnul Depp a părăsit o cameră și doamna Heard a urmat-o. King a spus că o ceartă la Londra a început când doamna Heard l-a întrebat pe domnul Depp de ce i-a luat mâna de pe ea, adăugând că credea că arată ca o „adolescentă răsfățată”.

King a mărturisit că a fost chemat acasă după ce degetul lui Depp a fost tăiat și și-a amintit că doamna Heard plângea când a intrat. Localul era o mizerie, a spus el. O bucată fusese ruptă dintr-o scară de marmură. Sângele pătase covorul și stricase mai mulți pereți.

La un nivel inferior al casei, a spus domnul King, se simțea miros de alcool și cutii împrăștiate lângă un bar. A început să caute în acea zonă și a spus că a găsit rapid vârful degetului, „cuibărit” într-o bucată de hârtie striată de sânge. Domnul King l-a pus apoi într-o pungă de plastic pentru a putea fi dus de urgență la spital, a adăugat el.

Degetul domnului Depp a fost ulterior reparat chirurgical.

Add Comment