Kadarius Toney trebuie să crească acum după ce s-a alăturat celorlalți giganți

Kadarius Toney ar fi trebuit să sară de bucurie la gândul de a juca pentru o minte creativă precum Brian Daboll, ar fi trebuit să-l învingă pe Daniel Jones la instalația Giants pentru începerea minitabărului voluntar.

După sezonul său turbulent de începători, în care Legea lui Toney a depășit Legea lui Murphy, a avut toate motivele să apară și să crească și să intre în bunăvoința noului regim, în loc să-l forțeze pe Daboll să răspundă la întrebări despre unde se află și să-l oblige pe directorul general Joe Schoen să primească schimburi. promoții.

Kadarius Toney a făcut în cele din urmă Show Up pentru a arunca o privire la noul manual de joc.

Acum este timpul ca el să crească.

Este timpul ca el să ignore odată pentru totdeauna tot ce citește pe rețelele de socializare și să fie genul de gigantul fotbalului din New York pe care Daboll și Schoen îl caută pentru reconstrucția lor masivă: inteligent, dur, de încredere…

Îți amintești ce a spus Dave Gettleman după ce l-a ales pe Saquon Barkley când a fost întrebat de ce nu avea niciun interes să schimbe a doua alegere generală?

„Oamenii te sună și vor a doua alegere din draft pentru o pungă de gogoși, un covrig cald și un hot dog”.

Probabil că Schoen ar putea aduce puțin mai mult decât o pungă de gogoși, un covrig cald și un hot dog pentru Kadarius Toney. Dar o alegere la mijlocul rundei pentru un prim tur de 23 de ani?

Mai bine Schoen ar trebui să epuizeze toate eforturile pentru a-l salva.

Kadarius Toney aleargă cu mingea în timpul performanței sale de 189 de metri împotriva Cowboys.
Kadarius Toney aleargă cu mingea în timpul performanței sale de 189 de metri împotriva Cowboys.
Getty Images

Ah, și îți amintești ce a spus Gettleman despre Odell Beckham Jr. înainte să-l semneze să nu facă schimb și apoi să-l schimbe mai puțin de un an mai târziu?

„Nu renunți la talent”.

Toney este un talent. Când are mingea în mâini, îți poate tăia respirația. Nu-ți poți lua ochii de la ea. Se poate opri în cel mai scurt timp și lasă apărătorii să se schimbe.

Dacă poți să-l aduci pe teren și să-l ții acolo, bineînțeles.

„Este un dinam când l-ai văzut în câteva meciuri. … New Orleans și apoi Dallas au spus: „Uau”. Ca niște chestii de tip TV care trebuie văzute cu mingea în mâini”, a declarat Carl Banks, legenda Giants, pentru The Post. „Până când nu va pune o muncă acolo, nu-l voi încununa cu a doua venire a lui Gale Sayers sau a oricui altcineva. Sau cu prima venire a lui Kadarius Toney. Pentru că nu cred că s-a întâmplat.

Când și dacă sosește, Banks ar dori să-l vadă sosind cu Giants.

„Totul depinde de el”, a spus Banks. „Cred că el controlează asta la fel de mult ca oricine”.

Vechiul regim al Giants la recrutat pe Toney anul trecut cu cea de-a 20-a alegere, parțial pentru că el a asigurat primul tur al Urșilor în 2022, parțial pentru că Eagles i-au schimbat pe G-Men pentru a-l fura pe WR DeVonta Smith… și în parte pentru că nimic nu era mai critic pentru franciza decât Daniel Jones făcând următorul pas evaziv și făcând diferența.

Și încă mai este, un an mai târziu.

Jones va avea aproape sigur un tackle drept în primul tur joi seară pentru a-l rezerva pe Andrew Thomas, așa că iată-l. Dar în sala de primire a lui Big Blue, nici agentul liber premiat Kenny Goladay și nici Toney, accidentat (39 de recepții, 420 de metri în 10 jocuri) nu au prins o singură pasă de touchdown de la el în 2021.

Daboll este antrenorul potrivit pentru a ajunge la Toney, nu doar pentru că este obișnuit să pună jucătorii de atac în poziții pentru a reuși, ci pentru că este un constructor de relații. Aceeași dragoste dură pe care Daboll i-a oferit-o lui Josh Allen ar putea aduce beneficii dezvoltării lui Toney.

Daboll este un fotbalist de o viață.

Depinde de Toney să-l convingă, și Schoen și fanii sceptici ai Giants care îl văd ca pe un paratrăsnet, că a fi numărul 89 Kadarius Toney înseamnă mai mult decât a fi Yung Joka rapperul. Înainte de draft, au existat îngrijorări anonime că angajamentul lui Toney față de joc nu era aproape de Manning, dar Giants ne-a spus că l-au luat în considerare cu atenție și că erau încrezători că este unul bun, copil al unei familii bune. În mica expunere pe care am avut-o cu el sezonul trecut, mi-a plăcut. Din câte mi-am dat seama, majoritatea coechipierilor lui au făcut la fel.

Schimbul cu Toney în timpul draftului sau înainte de 1 iunie i-ar costa pe Giants 2,3 milioane de dolari în spațiu, cu o penalizare de 5,5 milioane de dolari. Schoen și-a rupt spatele în prima zi, punându-i pe Giants într-o poziție în care au doar un plafon de 5.588.274 dolari.

„Îmi poți da 1.000 de definiții diferite despre ceea ce înseamnă să fii profesionist”, a spus Daboll în urmă cu aproape două luni. „A fi la timp, a munci din greu, a tuturor lucrurilor despre care vorbim. Toți acești jucători și toți noii antrenori, inclusiv eu, este o tabără curată.

Kadarius Toney
Kadarius Toney
Bill Kostrun/New York Post

Dacă Kadarius Toney are o ultimă șansă de a șterge blatul și de a schimba narațiunea, acum este momentul, atunci se aprinde lumina. Își face un dezaserviciu mergând pe Instagram și postând lucruri de genul: „Te-ai dus și ți-ai rănit propriile sentimente, eu încerc să le rănesc pe ale mele, degeaba”.

De azi depinde de Kadarius Toney: Să arăți că ești serios în ceea ce privește cariera ta profesională. Arată că nu-ți pasă de noul tău antrenor principal. Arată că îți pasă de Giants. Nu este singurul tânăr de 23 de ani care trebuie să crească. Eli Apple nu a ajuns niciodată ca uriaș.

Dar stați, sunt vești bune: Toney nu a șters echipa de pe Instagramul său!

Apariția este doar primul pas.

Creșterea este următorul pas uriaș.

.

Add Comment