Kylie Jenner a rămas neclintită pe tribuna la procesul Blac Chyna

Kylie Jenner a luat martori luni în procesul de defăimare al lui Blac Chyna în valoare de 100 de milioane de dolari împotriva a patru dintre soțiile Kardashian-Jenner – și a fost o priveliște de văzut.

Mogul-ul milionar al machiajului, în vârstă de 24 de ani, a rămas neliniștit, umplându-și răspunsurile cu „da” și „ums” nesfârșite, devenind prima soră care se confruntă cu un potop de întrebări dacă a conspirat cu mama ei Kris Jenner și surorile ei Khloé și Kim. Kardashian o va defăima pe fosta logodnică a fratelui ei, Chyna, și o va scufunda pe fostul instabil E! reality show Rob și Chyna.

În timp ce avocatul Chynei, Lynne Ciani, a discutat-o ​​despre orice, de la relația ei anterioară cu Tyga, rapperul care are un fiu cu Chyna, până la noaptea în care Chyna și Rob ar fi avut o ceartă explozivă la una Din casele ei suplimentare din Hidden Hills, Kylie a urmărit avocat și i-a repetat în mod repetat întrebările înainte de a le răspunde într-un ritm lejer.

— Ai crezut că Chyna a tăiat brațul iubitului tău Tyga cu un cuțit, nu-i așa? întrebă Ciani.

„Asta am auzit, da”, a răspuns cel mai mic frate Kardashian-Jenner, care acum are doi copii cu rapperul Travis Scott.

— Și atunci, în orice moment, crezi că Chyna te-a amenințat fizic în vreun fel? întrebă Ciani.

— M-a ameninţat fizic? repetă Kylie, făcându-se timp să se gândească la întrebarea din capul ei. „Îmi amintesc că o dată m-am trezit cu mesaje de la Chyna, texte de amenințare, da. Din câte îmi amintesc, ea mi-a trimis o grămadă de emoji-uri rele și mi-a spus ceva de genul „număr zilele” să mă lupt sau, nu știu exact ce a vrut să spună.

Îmbrăcată într-un costum mare în stil satin maro, Kylie a spus că textele erau pe „un telefon foarte vechi”, așa că nu le mai are. Ea nu le-a raportat poliției, a spus ea.

„Am luat-o ca pe o amenințare goală, într-adevăr. Tyga mi-a spus multe despre abuzul ei de droguri și alcool, așa că am presupus sincer că probabil a fost ucisă pentru că am primit mesajul foarte devreme dimineața”, a mărturisit ea.

„În momentul în care ai aflat că fratele tău avea un copil cu Chyna, a fost faptul că ai crezut că iubitul tău Tyga a fost tăiat cu un cuțit de către [Chyna] vă afectează reacția la știri? întrebă Ciani.

— Uh, spuse ea, luându-și din nou timp. „Când am auzit de tăietură, era cu mult înainte de sarcină, așa că nu, nu era în capul meu la momentul respectiv”. Ea a clarificat că avea 18 ani când Rob și Chyna au anunțat că se așteptau în 2016.

„Ai primit-o pe Chyna în familie când ai aflat că avea un copil cu fratele tău? întrebă avocatul.

„Am primit-o bine? Da. Cred că am avut o relație OK pentru o vreme. De fapt, am vrut să fiu cool cu ​​Chyna. Am simțit că petrec mult timp cu fiul lui și, în ciuda a tot, îmi doream foarte mult să funcționeze pentru fratele meu”, a spus ea.

Kylie a spus că răbdarea ei pentru relație s-a terminat după ce l-a întâlnit pe Rob acasă și a văzut că Chyna, al cărei nume legal este Angela White, a stricat o ușă și a spart un televizor în timpul unei lupte cu Rob în dimineața zilei de 15 decembrie 2016. .

Chyna a mărturisit mai devreme, în procesul care are loc în prezent în centrul orașului Los Angeles, că nu a pus niciodată un deget pe Rob și a stricat ușa și televizorul doar din frustrare că Rob i-a furat telefonul și s-a închis cu el într-un dulap.

Kylie a mărturisit luni că fratele ei i-a spus că Chyna l-a atacat violent.

„Îmi amintesc că fratele meu mi-a spus că Chyna îi îndrepta un pistol în cap, l-a sugrumat cu un cablu de iPhone. Cred că el mă anunța că ușa mea a fost avariată, precum și televizorul meu și că Chyna a băut un multe și posibil să se drogheze. Asta mi-a spus el”, a mărturisit Kylie.

„Vreau să spun că a folosit cuvintele „Ea încerca să mă omoare”. Asta mi-a spus el. Am presupus, da, a fost o luptă pe viață și pe moarte. Dacă cineva spune: „Ea încerca să mă omoare”, asta presupun, dar nu cred că a spus acele cuvinte, ” ea a spus.

— Crezi că dragostea declarată a Chynei pentru fratele tău a fost falsă? a întrebat Ciani la un moment dat.

„Credeam că dragostea lui este falsă? Cu siguranță îmi amintesc că am simțit asta după ce fratele meu mi-a povestit ce s-a întâmplat în acea noapte. Nu știam cum ar putea cineva să facă asta cuiva și să-l iubească”, a mărturisit ea.

„Înainte de acest incident, ai crezut că dragostea lui Chyna pentru fratele tău era autentică?” întrebă Ciani.

„Am simțit că poate că mă întâlnesc cu tatăl copilului ei, poate avea ceva – poate că era doar cu fratele meu din alte motive. Nu stiu. Aceasta este doar părerea mea”, a spus ea.

„Deci, părerea ta tot timpul a fost că ai crezut că Chyna se întâlnește cu fratele tău Rob din ciudă?” întrebă Ciani.

„Speram că nu, sincer să fiu. Speram că nu, pentru fratele meu”, a spus ea.

„Dar așa te-ai simțit”, a lămurit Ciani.

— Uh, poate, spuse Kylie.

Potrivit procesului lui Chyna, Kylie, Kim, Kris și Khloé și-au unit forțele pentru a-și scufunda cariera în televiziune, deoarece nu au văzut-o ca o mireasă potrivită pentru Rob și i-au supărat succesul. Rob și Chyna, despre care a spus că este o versiune mai autentică a unui reality show. Chyna susține că au defăimat-o susținând în mod fals că l-a atacat fizic pe Rob.

Înainte ca Kylie să fie chemată luni la tribună, fostul E! directorul executiv Jeff Olde a mărturisit prin intermediul unui videoclip că nu conta pe rezistența familiei Rob și Chyna când a votat să nu reia un al doilea sezon. S-a ținut pe cont propriu atunci când s-a confruntat cu e-mailurile consecutive pe care le-a primit de la Kylie și Khloé pe 20 decembrie 2016, în care surorile l-au rugat să anuleze spinoff-ul principal. ținând pasul cu Kardashians Ispititoare.

„După ceea ce am asistat cu toții în weekend, sunt foarte angajat în anularea sezonului 2 pentru Rob și Chyna. Singurul motiv pentru care Chyna vrea să fie cu fratele meu este pentru acest spectacol. Nu-i place de Rob și relația lor este prea falsă și distructivă. Dacă cu toții îl iubim cu adevărat pe Rob, trebuie să ne unim cu toții și să-l protejăm”, a scris Kylie în postare. „Serialul îi oferă acestei femei toxice bani și expunere pentru care trăiește și respiră și continuă… ea va continua să-l folosească și să abuzeze fizic pe fratele meu.”

E-mailul de urmărire al lui Khloé spunea: „Surorile sunt în mod clar îngrijorate și incomode de siguranța fratelui nostru și de credibilitatea mărcii în acest moment, datorită modului în care îl pătesc tot timpul. Nu ne simțim confortabil să încurajăm un astfel de comportament instabil și dacă putem pune piciorul în vreun fel, credem că este treaba noastră să facem acest lucru. Ne gândim chiar să nu ne continuăm spectacolul dacă al lor continuă. Atât credem că ne rănește familia.

Olde a mărturisit luni că încrederea ei în emisiune s-a prăbușit atunci când a pierdut temele „romantice”, „distractive” și „aspiraționale” care au determinat-o în primul rând să o recomande rețelei. El a susținut că nu a fost influențat de femeile Kardashian-Jenner care amenințau că le vor deconecta întreaga franciză.

„Pentru mine, a fost o reacție emoțională”, a spus el despre e-mailurile lui Kylie și Khloé. „Și, știi, sunt surori protectoare. Nu m-am uitat neapărat prea profund în ceea ce spuneau ei.

În timpul mărturiei sale, Kylie s-a uitat la mama ei Kris Jenner și la sora Khloé care stăteau în primul rând al galeriei sălii de judecată și a zâmbit. Kim Kardashian, care a participat la proces toată săptămâna trecută, a lipsit luni după ce a călătorit la Washington pentru a vedea comedianul John Stewart primind premiul Mark Twain la Centrul Kennedy duminică. Ea a fost fotografiată la eveniment cu iubitul ei Pete Davidson.

Kylie urmează să se întoarcă în caseta de martori marți.

Add Comment