Megan Thee Stallion povestește despre presupusul incident de împușcătură din 2020 la Tory Lanez: „Chiar am crezut că toți suntem prieteni”

Era începutul verii 2020 când rapperul Megan Thee Stallion a devenit un nume cunoscut cu single-ul ei „Savage”. Dar, înainte de a fi cunoscută profesional ca Megan Thee Stallion, era Megan Pete, originară din Houston, Texas, cu vise mari.

„Întotdeauna am fost încrezător. Întotdeauna am fost zgomotos. Am fost întotdeauna extrovertis. Ca, întotdeauna mi-a plăcut să mă distrez. Când mă uit acum, îmi zic: „Dang. Chiar am făcut asta, “, a declarat Megan Thee Stallion, co-gazda pentru „CBS Mornings”, Gayle King.

Încrederea ei, sunetul și personalitatea exagerată de pe rețelele de socializare au ajutat-o ​​să-și construiască o bază de fani de „bucuri” așa cum le numește ea. Ea a atras atenția unora dintre colegii ei, inclusiv rapper-ul Nicki Minaj, care a făcut legătura cu ea pentru single-ul „Hot Girl Summer” și Beyoncé, care a remixat „Savage”.

Megan Thee Stallion a crescut vertiginos din punct de vedere profesional în 2020, dar pe plan intern trecea prin momente grele după ce și-a pierdut mama în 2019. Ea își pierduse deja tatăl când avea 15 ani.

“Erau cei mai buni prieteni ai mei. Am fost doar trei tot timpul”, a spus Megan Thee Stallion. „De exemplu, când mergeam la școală… era puțin diferit când interacționam cu alți copii… și ei [her parents] spune-mă, cum ar fi, nu poți niciodată, nu poți lăsa niciodată nesiguranța altcuiva să te facă nesigur.”

Dar asta a fost iulie 2020, când Megan Thee Stallion a spus că va trece prin ceva despre care încă mai are coșmaruri până în ziua de azi. După ce a părăsit o petrecere în Hollywood Hills cu rapperul Tory Lanez, pe numele real Daystar Peterson, și o prietenă din Houston, ea a spus că a existat o ceartă în mașină pentru că a vrut să plece și că alții nu au făcut-o.

“A fost o ceartă pentru că eram gata să plec și nu toată lumea era pregătită să plece. Dar sunt lucruri normale ale prietenilor”, i-a spus Megan Thee Stallion lui King. „Nu ar fi trebuit să înnebunească așa”.

“Certa a fost cu cei doi oameni de pe bancheta din spate. Așa că l-am rugat pe șofer să parcheze mașina. Am terminat cu asta. Și ar fi trebuit să rămân în afara mașinii. Nu ar fi trebuit să am în mașină. Și au spus: “Megan, urcă-te înapoi în mașină. Aproape am ajuns.” Și, ca, doar, „Intră”. Așa că mă întorc în mașină. E… se înrăutățește”, a spus ea.

Pe măsură ce argumentul a escaladat, Megan Thee Stallion a spus că a coborât din mașină și atunci îl acuză pe Lanez de împuşcându-l de cateva ori.

„Așa că ies din mașină și parcă totul se întâmplă atât de repede. Și tot ce aud este acest om țipând. Și a spus: „Dansez, cățea”. Și a început să tragă. Și eu sunt doar ca, „O, Dumnezeule”. Parcă a tras de mai multe ori. Și eram atât de speriat”, a spus Megan Thee Stallion.

— Deci este în mașină și trage din mașină, Megan? Cum este el ? King i-a cerut să clarifice.

“Stă deasupra ferestrei și trage. Și nici nu am vrut să mă mișc. Nu am vrut să mă mișc prea repede”, a spus rapperul. Ea i-a spus lui King că la acea vreme ea a spus: „Nu știu dacă va împușca ceva super important. Nu știu dacă ar putea să mă împuște și să mă omoare”.

Megan Thee Stallion a spus că s-a uitat la picioarele ei și a văzut că sângera. Ea a spus că s-a târât pe aleea cuiva, șocată că Lanez a împușcat-o.

Lanez a pledat nevinovat acuzații de agresiune și arme în legătură cu împușcarea lui Megan Thee Stallion la sfârșitul anului 2020. La începutul acestei luni, un judecător i-a ordonat să nu facă nicio mențiune publică a cazului sau a victimei. Cazul urmează să fie judecat în septembrie anul acesta.

După împușcare, Megan Thee Stallion a spus că Lanez și-a cerut scuze și i-a oferit bani să nu spună nimic.

„El este: „Îmi pare atât de rău. Vă rog să nu spuneți nimănui. Vă dau tuturor un milion de dolari dacă nu spuneți nimic”. Și eu zic: „Despre ce vorbești? De exemplu, de ce îmi oferi bani acum? Ajutați-mă. De exemplu, dacă îți pare rău, ajută-mă, a spus ea.

La scurt timp, Departamentul de Poliție din Los Angeles a sosit la fața locului după ce a primit apeluri pentru focuri de armă.

Megan Thee Stallion i-a spus lui King că le-a spus inițial ofițerilor că a mers pe sticlă spartă pentru a proteja grupul după uciderea lui George Floyd de către poliție.

„Am încercat să ne protejez pe toți pentru că nu am vrut să ne omoare. De exemplu, chiar dacă acea persoană tocmai mi-a făcut asta, prima mea reacție a fost întotdeauna să încerc să ne salveze. Nu am vrut să văd pe cineva murind. Așa că am spus doar: „Am mers pe sticlă”, a spus ea în lacrimi.

Această declarație este ceva ce și-ar fi dorit să nu fi spus, deoarece este folosită în mod obișnuit împotriva ei de către oameni care nu cred relatarea ei despre acea noapte.

“Mi-aș fi dorit să fi spus adevărul. Dar dacă ne-a salvat pe toți de la moarte, atunci probabil că asta ar fi trebuit să fie”, a spus ea.

A fost dusă la Centrul Medical Cedars-Sinai, unde medicii i-au spus că are fragmente de gloanțe în ambele picioare – dintre care unele, spune ea, încă mai rămân.

Megan Thee Stallion a spus că uneori se învinovățește pentru ceea ce s-a întâmplat în acea noapte.

„Chiar am crezut că suntem cu toții prieteni. Și uneori simt că mă învinovățesc pentru că, atunci când mama mea a murit, simțeam că caut un tip de mediu familial. Și lăsam atât de mulți oameni să vină, ” ea a spus. „Nu mi-a păsat cine este. Am vrut doar să mă simt ca și cum am familie și am oameni cărora le pasă de mine și puteam sta cu toată lumea. Și treceam prin asta.”

L-am întrebat pe Shawn Holley, avocatul lui Lanez, despre acuzațiile din această poveste, inclusiv despre afirmația că clientul său le-a oferit celor două femei bani să tacă în noaptea aceea. Holley a răspuns, „așteaptă cu nerăbdare să răspundă la afirmațiile doamnei Pete, inclusiv la inconsecvențele, discrepanțelor și omisiunile ei”, atunci când cazul ei va fi judecat mai târziu în acest an.

Un avocat al celuilalt prieten din mașină în acea seară, Kelsey Harris, a declarat pentru CBS News: „Clientul meu este o persoană fizică și nu dorește să facă o declarație publică în acest moment” și a adăugat: „Pot să vă asigur că clientul nu a primit cenți de la nicio parte implicată pentru că „a rămas tăcut”, așa cum sugerează postările pe rețelele sociale.

Am contactat, de asemenea, biroul procurorului districtual al județului Los Angeles cu privire la acest caz. Ei ne-au spus: „Credem că probele susțin în mod substanțial acuzațiile și acuzațiile și că probele vor fi confirmate în instanță.

Megan Thee Stallion a spus că, de la presupusul incident, anxietatea ei s-a înrăutățit, a avut probleme în a avea încredere în oameni și a avut probleme să țină o conversație mai mult de 30 de minute.

În această perioadă, Megan Thee Stallion a spus că și-ar dori să poată vorbi cu mama ei.

„În jumătate din timp vreau doar să ridic telefonul și să o sun pe mama și să spun: „Ce fac?” Ca și cum asta e prea mult. Mă simt nebun. Sunt trist. Parcă și mă simt de parcă trebuie să mă abțin pentru că trebuie să fiu puternică pentru mulți oameni”, a spus ea.

Megan Thee Stallion i-a spus lui King că nu se apără împotriva oamenilor care nu credeau că a fost împușcată în acea noapte.

„De exemplu, știu că mi s-a întâmplat asta și aș prefera să văd că se întâmplă în instanță și ca faptele să iasă la iveală și totul să iasă la iveală, decât să fiu nevoită să-mi pledez cazul”, a spus ea. “Sunt o victimă… Nu mă apăr. Mi s-a întâmplat ceva.”

.

Add Comment