Notificare agent: tranzacțiile din săptămâna draftului NFL 2022 care implică echipe de jucători veterani ar trebui să ia în considerare

Cele mai multe schimburi care duc la sau în timpul draftului NFL, care se desfășoară în perioada 28-30 aprilie anul acesta, sunt pentru alegerile actuale sau viitoare ale draftului în loc de jucători veterani. Alegerile la draft sunt cei mai profitabili jucători din NFL. Salariile lor sunt determinate de o scară de salarizare pentru începători care nu plătește oamenilor productivi nimic aproape de valoarea lor reală.

Echipele NFL încep să adopte o abordare mai informată pentru a face schimb de veterani, similară NBA, unde semnabilitatea este mai mult o considerație principală, cu mișcări care implică jucători într-un an de contract. Există diferențe în regulile agenției libere ale NBA și ale NFL. Opțiunile compensatorii pentru agenții liberi pierduți nu există în NBA.

Iată trei jucători veterani pe care echipele NFL ar trebui să ia în considerare în mod serios tranzacționarea în ultimele zile înainte sau în timpul draftului NFL.

Destinaţie: Jeturi
Compensație comercială:
Alegerea din prima rundă din 2022 (a 10-a în general), alegerea din a treia rundă din 2022 (a 69-a alegere în general) și alegerea din a doua rundă din 2023

Managerul general al celor de la 49ers, John Lynch, l-a numit pe Samuel o piesă fundamentală la scurt timp după ce cei de la 49ers au pierdut meciul de campionat NFC în fața lui Rams. San Francisco era interesat să negocieze o prelungire a contractului, dar Samuel nu a fost dispus să se angajeze în discuții contractuale. A cerut o meserie.

Samuel nu și-a precizat motivele pentru care a dorit să părăsească San Francisco. Se pare că nu și-ar dori să continue în dublul rol de receptor și alergător pe care l-a preluat sezonul trecut.

2021 a fost sezonul de evaziune al lui Samuel. El a câștigat onoruri All-Pro în prima echipă în timp ce a devenit una dintre cele mai periculoase arme ofensive ale NFL. Samuel a condus liga cu 18,2 metri pe captură. A prins 77 de pase pentru 1.405 de yarzi cu șase touchdown-uri. Samuel a fost, de asemenea, o amenințare în afara terenului din spate. El a jucat la nivel Pro Bowl ca alergător atunci când cei de la 49ers au început să-l folosească în această calitate din cauza accidentărilor. Samuel s-a repezit pentru 365 de yarzi în 59 de porturi (6,2 yarzi pe porți) și a marcat opt ​​touchdown-uri în cursă. Cele 1.770 de iarzi ale lui scrimmage (combinând curgerea și primirea de yarzi) a fost al treilea în NFL sezonul trecut.

Jets au căutat un receptor larg numărul unu pe piața comercială. Două alegeri din a doua rundă din 2022 (al 35-lea și al 38-lea în general) și o alegere din a treia rundă din 2022 (al 69-lea în general) au fost oferite Chiefs înainte ca Tyreek Hill să fie împărțit Dolphins. Probabil că va fi nevoie de mai mult decât a 10-a alegere generală care ar fi fost oferită Seahawks pentru primitorul DK Metcalf pentru a-l obține pe Samuel, deoarece cei 49ers ar încerca să reînnoiască o parte din capitalul de draft folosit anul trecut pentru a trece la a treia alegere generală. . selectați fundașul Trey Lance. Cei 49ers le-au oferit Dolphins alegeri în prima rundă în 2022 și 2023 și o alegere în runda a treia în 2022, pentru a trece de nouă locuri de pe locul 12 în draftul 2021.

Cele două tranzacții mari cu receptorii în acest an ar putea servi și ca ghid pentru achiziționarea lui Samuel. Raiders i-au trimis celor de la Packers 2022 alegeri din prima și a doua rundă (al 22-lea și al 53-lea în general) pentru Davante Adams, care a fost numit jucător în franciză. Hill a fost împărțit celor de la Dolphins pentru cinci alegeri la draft: 2.022 de alegeri din prima, a doua și a patra rundă (29, 50 și 121 în general), precum și 2.023 de alegeri din a patra și a șasea. În 2020, Bills le-a oferit Vikingilor o alegere în prima rundă în 2020 (a 22-a în general), o alegere în runda a cincea 2020, o alegere în runda a șasea 2020 și o alegere în runda a patra 2021 pentru a-l primi pe Stefon Diggs și o alegere în runda a șaptea 2020. .

Samuel ar avea o tranziție fără probleme la ofensiva Jets. Coordonatorul ofensivului Jets, Mike LaFleur, a fost coordonatorul de trecere a celor de la 49ers atunci când Samuel a fost selectat în turul doi din 2019.

Samuel va deveni unul dintre cei mai bine plătiți receptori din NFL în acest proces. Ultimele două puncte de date de pe piața de receptoare larg sunt acordul lui Hill cu Dolphins și extinderea lui Diggs cu Bills. Hill a primit o prelungire de patru ani, 120 de milioane de dolari, cu 72,2 milioane de dolari garantați de la Miami. 52,535 milioane USD au fost asigurați în totalitate la semnare. În mod realist, aceasta este o prelungire de trei ani pentru 75 de milioane de dolari, din cauza 45 de milioane de dolari în 2026, ultimul an al contractului. Diggs a primit o prelungire de patru ani, 96 de milioane de dolari, cu 70 de milioane de dolari în garanții, din care 47,985 de milioane de dolari au fost garantați în totalitate la semnare. Stimulentele ar aduce tranzacția în valoare de până la 104 milioane de dolari.

De ce comerțul nu va avea loc: 49ers refuză să se despartă de un apărător ofensiv care schimbă jocul, în ciuda faptului că Samuel vrea să iasă. Jets nu îi aruncă pe 49ers o ofertă comercială, care este probabil necesară pentru ca o înțelegere să fie luată în considerare.

cap-imagine

Destinaţie: ulii de mare
Compensație comercială: S-a tranzacționat alegerea la draft 2022 (alegerea din runda a cincea a lui Seahawks – locul 153 la general față de alegerea din runda a șasea a lui Browns – locul 202 la general) și alegere condiționată din runda a patra din 2023 [third-round pick with 70% or more playtime in 2022 or second-round pick with 70% or more playtime and playoffs in 2022])

Baker Mayfield a devenit consumabil după ce Browns au renunțat în mod neașteptat la alegerile din prima rundă din 2022, 2023 și 2024, o alegere din runda a patra din 2022, o alegere din runda a treia din 2023 și o alegere din runda a patra din 2024 pentru Texans pentru Deshaun Watson și o alegere al șaselea din 2024. alegere rotundă luna trecută. . Seahawks au mare nevoie de un fundaș după ce i-au împărțit lui Russell Wilson și o alegere din a patra rundă din 2022 pentru câțiva jucători (noah Fant, alineatul defensiv Shelby Harris și fundasul Drew Lock), alegeri din prima rundă din 2022 și 2023, Alegeri din a doua rundă din 2022 și 2023 și o alegere din runda a cincea în 2022.

Pete Carroll ar fi principalul candidat pentru Antrenorul Anului NFL dacă Seattle va juca playoff-ul în acest sezon cu Lock sau Geno Smith, care tocmai au resemnat un contract pe un an cu o valoare de bază de 3,5 milioane de dolari și o valoare de până la 7 milioane de dolari. prin solicitări, începând de la fundaș. Mayfield ar fi o îmbunătățire bună față de Lock și Smith. Alegerea generală nr. 1 din 2018 a avut un 2021 dezamăgitor în timp ce a jucat cea mai mare parte a sezonului cu un labrum rupt la umărul stâng (fără lansare). Nu și-a făcut o favoare jucând în ciuda accidentării. Mayfield a jucat cel mai bun fotbal din cariera sa în NFL în a doua jumătate a sezonului 2020 pentru a-i ajuta pe Browns să câștige un loc în playoff pentru prima dată din 2002.

Compensația comercială pentru Mayfield ar trebui să fie într-adevăr similară cu înțelegerea Carolinei de a achiziționa alegerea din runda a treia din 2018, Sam Darnold, înaintea draftului din 2021. Jets au primit o alegere în runda a șasea în 2021, o alegere în runda a doua în 2022 și o alegere a patra în 2022. alegere rotundă de la Panthers. Darnold a fost o dezamăgire în cele patru sezoane ale sale în NFL.

Browns nu au nicio pârghie pentru a face față cu Mayfield din cauza achiziției lui Watson. Directorul general, Andrew Berry, a indicat la întâlnirile ligii de luna trecută că nu a simțit nicio presiune să se grăbească într-o tranzacție suboptimă care implică Mayfield.

Cel mai mare obstacol în calea mișcării lui Mayfield este opțiunea lui pe deplin garantată, de 18,858 milioane de dolari pentru al cincilea an pentru 2022. Nicio echipă nu va lua întregul salariu al lui Mayfield într-o tranzacție. Browns vor trebui să mănânce o bucată semnificativă din cei 18,858 milioane de dolari pentru a se descurca cu Mayfield. Pentru a facilita schimbul de fundaș Teddy Bridgewater cu Broncos după achiziția lui Darnold, Panthers au plătit 7.062.500 de dolari din compensația sa de 11,5 milioane de dolari în 2021 ca bonus la semnare înainte de a finaliza mutarea. El a reprezentat aproape 62% din compensația Bridgewater din 2021. Un procent similar cu Mayfield i-ar determina pe Browns să mănânce 11,858 milioane de dolari din salariul lui Mayfield pentru a-l scoate acolo unde Seahawks sunt responsabili pentru 7 milioane de dolari.

De ce comerțul nu va avea loc: Prea multe piese mobile ar putea împiedica o tranzacție. O reticență a lui Browns de a plăti o bună majoritate din salariul de 18,858 milioane de dolari al lui Mayfield va pune capăt oricăror discuții comerciale. Mayfield ar trebui considerat mai mult decât un contract de închiriere pe un an de la Seahawks. Ar trebui considerat un potențial moștenitor al lui Wilson. Ar putea exista și un nivel de confort cu Lock sau Smith începând cu fundaș, deoarece Seattle se reconstruiește.

cap-imagine

Destinaţie: șefii
Compensație comercială:
Alegerea rundei a treia din 2022 (a 103-a în general)

Bradberry a urmat un sezon Pro Bowl 2020 cu patru interceptări, cel mai mare nivel în carieră, în 2021. Giants ar putea folosi spațiul plafonului salarial creat prin eliminarea plafonului lui Bradberry în 2022 de 21.863.889 de dolari, care este al doilea cel mai mare nivel din NFL pentru cornerback, lire sterline. Plafonul de 12.136.111 USD ar fi câștigat în tranzacție. Se pare că Giants au 9.727.778 USD în bani morți, o taxă plafon salarială pentru un jucător care nu mai este pe listă.

Charvarius Ward semnând un contract de trei ani, 40,5 milioane de dolari, care conține garanții de 26,62 milioane de dolari, cu cei 49 în agenție liberă, a creat o gaură în secundarul Chiefs. Bradberry ar umple golul creat de plecarea lui Ward.

Saints, care l-a achiziționat pe fundașul de colț Bradley Roby de la Texans pentru o alegere în runda a treia în 2022 și o alegere condiționată în runda a șasea în 2023, chiar înainte de începerea sezonului regulat 2021, mi-a venit imediat în minte ca o foaie de parcurs pentru un schimb cu Bradberry. Texanii au convertit 7.580.156 USD din salariul lui Roby de 9.442.810 USD în 2021 într-un bonus de semnare înainte de tranzacție.

De ce comerțul nu va avea loc: Salariul de 13,5 milioane USD al lui Bradberry în 2022 ar putea limita potențialii parteneri comerciali, cu excepția cazului în care Giants sunt dispuși să ia o parte din banii din conversia salariului înainte de tranzacție. 2022, fiind anul contractual al lui Bradberry, ar putea fi, de asemenea, problematic pentru Giants, care obțin în schimb mai mult decât alegerea la draft din Ziua 3 (alegerea din runda a patra până la a șaptea).

Add Comment