Procesul Johnny Depp: a vrut să-și ia rămas bun de la Jack Sparrow

Johnny Depp a mărturisit luni că vrea să continue să facă filme „Pirații din Caraibe” pentru că a vrut să-și dea „la revedere cuvenit” lui Jack Sparrow și celorlalte personaje din franciză.

Depp a luat tribună pentru a patra zi într-o sală de judecată din Fairfax, Virginia, unde este în desfășurare procesul pentru defăimare împotriva fostei soții Amber Heard. Depp susține că a fost dat afară din franciza „Pirati”, după ce Heard a scris un articol de opinie din decembrie 2018 în care a făcut aluzie la acuzații de violență domestică. El neagă aceste acuzații și pretinde daune în valoare de 50 de milioane de dolari.

În timpul interogatoriului de săptămâna trecută, avocatul lui Heard, Ben Rottenborn, a întrebat dacă Depp a fost de fapt concediat înainte de publicarea articolului de opinie, ceea ce ar submina cazul lui Depp. El a întrebat, de asemenea, despre declarațiile lui Depp, care sugerau că este nemulțumit de spectacol și că nu ar dori să joace din nou Jack Sparrow.

În timpul unei reexaminări de luni, avocatul lui Depp, Jessica Meyers, a încercat să stabilească că Depp era încă interesat să facă cea de-a șasea tranșă a francizei la sfârșitul anului 2018.

„Sentimentul meu a fost că aceste personaje ar trebui să își poată lua la revedere”, a spus Depp. „Există o modalitate de a pune capăt unei astfel de francize… Am plănuit să continui până când va fi timpul să renunț”.

Cel de-al cincilea film „Pirati”, „Piratii din Caraibe: Dead Men Tell No Tales”, a fost lansat în 2017. Depp a spus că a fost apoi abordat de echipa de creație pentru a ajuta la scrierea scenariului celui de-al șaselea film „Pirati”. Depp a mărturisit că proiectul este acum în „modul suspendat”.

În timpul interogatoriului, Rottenborn a întrebat despre un raport din octombrie 2018 din Daily Mail – cu două luni înainte de editorial – care spunea că a fost concediat ca Jack Sparrow din cauza „problemelor financiare și dramelor personale”.

„Nu eram conștient de asta, dar nu mă surprinde”, a spus Depp. „Trecuseră doi ani fără ca lumea să vorbească constant despre mine ca fiind această femeie bătătoare. Așa că sunt sigur că Disney încerca să taie legăturile pentru a fi în siguranță.

În redirecționare, Depp a spus că a aflat de fapt că va fi reformat la câteva zile după publicarea articolului de opinie, dintr-un articol de știri care cita un director Disney.

„Nu prea am înțeles cum, după această relație lungă și, cu siguranță, o relație destul de reușită pentru Disney, deodată am fost vinovat până când sa dovedit nevinovat”, a mărturisit el.

Depp a susținut de atunci că ar refuza să mai facă un alt film „Pirati”, chiar dacă Disney i-ar plăti „300 de milioane de dolari și un milion de alpaca”. În timpul redirecționării, Depp a subliniat că comentariul a fost făcut mult timp după ce a fost concediat.

Depp a fost întrebat și săptămâna trecută despre un text pe care l-a trimis asistentului său în martie 2015, în timp ce filma cel de-al cincilea film „Pirații”, în care se plângea de munca sa la franciză și dădea de înțeles că nu mai vrea să lucreze la el. . .

„Sincer, nu voi mai face nimic care să implice această discuție de adâncire a stânjenii mele de a fi prostituat toți acei ani nenorociți pierduți cu personaje pe care am început să le consider cu atâta ignoranță moștenirea mea”, a scris el la acea vreme. . „Fiecare luptă înc-ing!!! De fiecare data naibii!!! Mi-am ținut urâțenia și furia mai adânc și controlat când mai era loc în capul meu să fac așa ceva!!!!

Depp a mărturisit că și-a dezvăluit furia la acea vreme pentru că scenariul „nu era la înălțime”.

„Mânia mea este că scenariul a fost scris într-un mod foarte leneș și a trebuit să-l rescriu”, a spus el.

Depp și-a exprimat mândria de a crea personajul lui Jack Sparrow, menționând că a deviat semnificativ de la personajul din scenariul original.

„Mi-am încorporat notele în personaj și am adus acest personaj la viață, spre supărarea lui Disney inițial”, a spus el săptămâna trecută. „Am crezut din toată inima în personaj și la început oamenii de la Disney au fost puțin supărați”.

Depp a negat acuzațiile de abuz ale lui Heard, susținând că ea a fost cea care a început luptele și că de obicei fuge pentru a evita o confruntare fizică.

Interogarea lui Rottenborn sa concentrat în mare parte pe mesaje text și înregistrări video și audio, care au inclus abuz verbal și referiri la lupte fizice. Într-unul dintre clipurile prezentate luni pentru jurați, Heard a spus că a părăsit-o pe Depp „după ce m-ai bătut”.

Într-un alt clip audio, Heard i-a spus „să-ți pună țigările pe altcineva”, iar el a răspuns: „Taci, fundule gras”.

În redirecționare, avocatul lui Depp i-a cerut să ofere contextul mesajelor violente și tulburătoare care au fost arătate juriului săptămâna trecută. Într-una, i-a scris actorului Paul Bettany că vrea să „înece” și să „ardă” pe Heard și a spus că „și va dracu cadavrul ars după aceea pentru a se asigura că Ea este moartă”.

El a spus că el și Bettany se refereau la „Monty Python și Sfântul Graal”.

„Textul despre arderea doamnei Heard vine direct din „Monty Python” și din scenariul despre înecul vrăjitoarei”, a spus el. „A fost umor ireverent, abstract”.

Mărturia lui Depp este de așteptat să se încheie luni după-amiază. Heard va vorbi mai târziu în proces.

Add Comment