Recenzie Bose Sleepbuds 2: Cele mai bune căști de somn pe care le puteți cumpăra

Un somn bun este esențial pentru sănătatea ta fizică și psihică. Și, din păcate, cei mai mulți dintre noi au cel puțin unele dificultăți în a adormi sau în a rămâne adormit în mod regulat. În trecut, eram ferm pe spectrul „a rămâne adormit”, cu puține probleme în a adormi, dar cu un obicei constant de a mă trezi în miezul nopții. Dar, după ce am petrecut șase luni purtând Bose Sleepbuds 2, sunt o femeie schimbată.

Bose Sleepbuds 2 sunt special concepute pentru a se potrivi urechilor dvs. mai confortabil decât căștile tradiționale, blochează zgomotul și oferă conținut de meditație specializat în locul melodiilor dvs. preferate. Și, în timp ce 249 USD ar putea părea scump, liniștea pe care mi-o oferă aceste căști în fiecare seară merită din plin costul.

Bose Sleepbuds 2 sunt cele mai bune căști pentru dormit. Cele mai confortabile de purtat toată noaptea, izolează zgomotul exterior (chiar și sforăitul) și au 50 de opțiuni diferite de sunet și zgomot alb pentru a te ajuta să adormi și să stai acolo.

Ce ne-a plăcut

Tobey Grumet, a subliniat CNN

Deși am testat patru căști diferite de somn pentru cele mai bune căști ale noastre pentru somn, Bose Sleepbuds 2 au fost cu siguranță preferatele mele, depășindu-le cu ușurință pe Amazfit ZenBuds, mai bogate în funcții, dar mai puțin confortabile.

Nu numai că sunt cele mai potrivite pentru concurență pentru purtarea pe tot parcursul nopții, dar chiar și fără caracteristica îndrăgita de anulare a zgomotului a companiei, mi-au oferit și cea mai fiabilă etanșare, ținând afară zgomotul exterior, cum ar fi traficul și cea mai mare problemă a noastră pe timp de noapte, a soțului meu. sforăiind. În plus, 50 de opțiuni diferite de sunet și zgomot alb sunt disponibile prin intermediul aplicației însoțitoare ușor de utilizat pentru a masca și mai mult orice griji. Dar, din păcate, dacă sperați să vă îndreptați spre podcastul sau lista de redare preferată, Sleepbuds 2 nu va reda nicio altă muzică sau sunet personal; sunt strict destinate odihnei.

Căștile mici se potrivesc confortabil în urechile mele – de fapt, nu am folosit niciodată alte căști care să se simtă atât de confortabile în toate situațiile. Stabilizatorii în stilul aripii ajută la menținerea Sleepbuds 2 la locul lor și mi-am pierdut o singură dată un căști în pat, ratându-l atât de mult încât m-am trezit frenetic că am ajuns la el când m-am trezit – doar pentru a o localiza sub o pernă dimineața.

a subliniat Tobey Grumet/CNN

Sleepbuds 2 sunt o abatere de la Bose – nu numai că nu anulează zgomotul, dar, după cum am menționat, nu redă muzică sau orice alt conținut. Funcționează doar cu aplicația Bose Sleep. Pentru a configura, utilizați aplicația pentru a vă conecta Sleepbuds 2 la telefon prin Bluetooth, apoi alegeți dintr-o gamă de 50 de sunete liniștitoare, grupate în categorii, cum ar fi Mascarea zgomotului, Peisajele naturale și Tranquilities.

Pur și simplu faceți clic pe butonul „Adăugați la Sleepbuds” și încărcați alegerea dvs. direct pe căștile în sine – și puteți activa un mod fără telefon și le puteți folosi fără a avea un dispozitiv în apropiere (deși nu puteți modifica sunetele sau utiliza Sleepbuds). 2 modul alarmă de trezire în acest mod). Am apreciat acest lucru deoarece susțin să nu am telefonul în dormitor noaptea pentru o mai bună igienă a somnului. Și până la urmă, nu m-a deranjat să ratez acele caracteristici (alarma era foarte subtilă și nu m-a trezit, deși kilometrajul tău poate varia).

În ceea ce privește alegerea audio, am găsit că „Swell”, o buclă de valuri care suna ca un zgomot alb, a funcționat pentru mine. L-am setat să se joace timp de 1,5 ore în fiecare noapte, ceea ce a mascat efectiv sunetele externe (inclusiv zumzetul) așa cum se anunța. Rezultatul final a fost să mă pot adormi rapid dacă și când mă trezeam în timpul nopții. Înainte de Sleepbuds 2, am petrecut ore întregi citind pe Kindle Oasis cu o lumină reglabilă încorporată când s-a întâmplat asta. Acum, ca prin minune, merg chiar și unele nopți netulburat.

O carcasă rotundă de încărcare cu capac glisant se conectează prin USB-C; Bose spune că durata bateriei este de aproximativ 10 ore cu o singură încărcare, dar carcasa de încărcare adaugă încă trei încărcări. La testarea mea, nu am rămas niciodată fără suc, dar am apreciat asigurarea pentru ore suplimentare în cazul în care am uitat să le bag în priză sau am lăsat încărcătorul acasă într-o călătorie scurtă.

Ceea ce nu ne-a plăcut

a subliniat Tobey Grumet/CNN

Deși Bose Sleep Buds 2 mi-a schimbat cu siguranță viața, au câteva ciudații.

S-ar putea să fie doar gustul meu, dar mi s-a părut că unele dintre clipurile audio axate pe natură sunt prea active și care distrag atenția. Mascarea zgomotului sună ca Cascade și Downstream m-a făcut să vreau să fug la baie, în timp ce peisaje naturale precum Country Road m-au făcut să simt că cineva va trage o dubiță în camera mea.

Dar din când în când, dacă voiam să mă relaxez înainte de a merge la culcare, încercam un Tranquility precum Drift, era ca întins pe un pat de masaj. Problema este că, deoarece folosesc modul Phone-Free, ar trebui să-l opresc fizic, să mă ridic și să-mi pun telefonul în cealaltă cameră. Ce fel de înfrânge scopul. De asemenea, nu puteți schimba niciodată sunetele sau nu puteți utiliza alarma de trezire în acest mod.

În cele din urmă, sunt devastat să pierd un Sleepbud, deoarece când am întrebat-o pe Bose dacă au vândut un singur dispozitiv de înlocuire, mi-au spus că dispozitivele au fost „împerecheate în timpul procesului de fabricație”. Cu toate acestea, Bose mi-a mai spus că, dacă un client pierde un mugur, poate contacta echipa de service și i se va oferi un schimb/înlocuire cu reducere. Deci, speranța este că nu ar trebui să plătiți 249 USD pentru a înlocui întregul produs.

Amazfit ZenBuds, locul pe locul nostru pentru cele mai bune căști de somn, vin cu căști mai mici, care mi-au stat prea departe în urechi și au fost evident mai puțin confortabile, dar oferă unele avantaje față de Sleepbuds. Nu numai că vin cu urmărirea somnului, lucru pentru care a trebuit să mă bazez pe Apple Watch-ul meu cu Bose, dar biblioteca mai mare de sunete de somn se oprește automat atunci când ZenBuds simte că ești adormit, mai degrabă decât să lucrezi la un cronometru. Cu toate acestea, am găsit aplicația însoțitoare neplăcută în timpul testării mele, blocând și apoi blocându-se pe două iPhone-uri diferite.

La capătul liniei

În cele din urmă, Bose Sleepbuds 2 a schimbat modul în care dorm și sunt de departe cele mai bune căști de somn pe care le-am testat. Nu mai am gânduri ucigașe legate de sforăit și am reușit să adorm din nou mai des și mai mult timp, inclusiv în diminețile de weekend când un copil sau o pisică înfometată mă poate trezi mai devreme decât mi-aș dori. Și pentru mine, acest gen de liniște sufletească merită prețul.

Cum se compară cu alte căști de somn pe care le-am testat

.

Add Comment