Schița simulată a lui Peter King omite EDGE, merge lat și în siguranță

În coloana de luni „Dimineața de fotbal în America” pentru NBC Sports, respectatul (și la modă) comentator NFL Peter King a intervenit în prima rundă a draftului NFL de joi. King a spus că „se așteaptă la o surpriză” de la Jacksonville Jaguars cu prima alegere generală — dar pentru Kansas City Chiefs, el a rămas pe un teritoriu de expert în siguranță, proiectând un receptor larg și o siguranță care vine în Kansas City începând cu zilele de 29 și 30. selectii.

29. Kansas City Chiefs: WR Christian Watson, statul Dakota de Nord

O să-i rog pe Kansas City să păstreze aici cele două alegeri, 29 și 30, pentru că nu am o idee clară ce să fac cu ele. cu excepția cazului în care GM Brett Veach devine cu adevărat îndrăzneț și le folosește pe ambele și poate ceva mai mult pentru a trece pe linie pentru a obține unul dintre cei mai buni receptori din draft. Kansas City l-a pierdut pe Tyreek Hill și l-a înlocuit cu agenți liberi mai mici; Green Bay l-a pierdut pe Davante Adams și l-a înlocuit cu nimeni altul decât Sammy Watkins. Este posibil ca ambele echipe să încerce să marcheze în draftul la receptor.

Dacă Chiefs nu oferă o răscumpărare pentru a avansa în zona de opt la 12 din prima rundă, cred că 6-4 și înflorirea lui Watson este un joc puternic aici. Aleargă sub 4,4, a jucat pe vreme rea și are o medie de 20,4 yarzi pe captură împotriva unei concurențe mai mici. Ar putea fi genul de receptor pe care Andy Reid îl lasă să învețe și să joace un rol mic anul acesta, în timp ce îl pregătește pentru 2023. Recompensa ar putea fi bună.

30. Kansas City Chiefs: S Lewis Cine, Georgia

Una dintre marile povești ale acestui draft și unul dintre cei mai apreciați jucători cercetăși. Cine (pronunțat „Văzut”) s-a născut în Haiti dintr-o mamă de 16 ani; de aceea a purtat „16” în Georgia. Tinerețea sa a fost împărțită între Haiti și Florida și s-a mutat în Massachusetts pentru a fi cu tatăl său câțiva ani, apoi a terminat liceul în Dallas. Acolo a fost îndrumat de Deion Sanders ca jucător și a devenit un începător de top. La 6-2 ¼ și 200 de lire sterline, rulează o cursă de 4,37 40 de metri și lovește ca o siguranță solidă. „Ceea ce ne place multora la el este că este un lider natural și a jucat cel mai bine în cele mai mari jocuri”, a spus un director general. Aceasta include a fi MVP defensiv în meciul de campionat național împotriva Alabamei. Kansas City ar fi un loc bun pentru el și ar putea avea un impact în 2022.

Mancare la pachet

În simularea lui King, Oregon EDGE Kayvon Thibodeaux durează până la a 13-a alegere, unde a fost selectat de Seattle Seahawks după ce Houston Texans au făcut schimb de alegeri din primul tur cu ei pentru a-l lua pe receptorul Garrett Wilson din Ohio State. În mintea mea, acesta este exact genul de situație pe care ar găsi-o GM-ul Kansas City, Brett Veach. foarte greu de rezistat: unul dintre primii trei fugiți de tragere care cădea în adolescență. Poate fi o tranzacție mai mare decât vrea să facă – dar Thibodeaux căzând atât de departe l-ar putea stimula să intre în acțiune.

Și dacă Veach reușește să evite degetul care îi mâncărime, imaginați-vă cum se va simți când Pick 23 se va rostogoli și Florida State EDGE Jermaine Johnson II este inca pe tabla? King le cere celor de la Arizona Cardinals să-l aleagă pe Johnson acolo – dar dacă așa stau lucrurile, mă aștept să fi auzit de Veach cu mult înainte de a trimite cardul la recepție.

La a 29-a alegere, George Karlaftis din Purdue și Boye Mafe din Minnesota sunt încă pe consiliu — și totuși King merge cu Watson și Cine. Desigur, ambii sunt jucători foarte buni în poziții în care Chiefs ar putea folosi ceva ajutor. Dar îmi este greu să cred că omul care a spus că linia defensivă ar fi prioritatea echipei – și care sosește joi seara cu o duzină de alegeri la draft-ul lui arzând o gaură în buzunar – nu ar sări pe aceste oportunități anterioare.

Selecția națională simulată

Poz Nume şcoală %
S Daxton Hill Michigan 12%
MARGINE Boye Mafe Minnesota zece%
WR Jahan Dotson Penn State 9%
MARGINE Georges Karlaftis Purdue 9%
WR Christian Watson Statul Dakota de Nord 6%
î.Hr Kyler Gordon Washington 6%
WR jameson williams Alabama 5%
î.Hr Kaiir Elam Florida 5%
î.Hr Andrew Booth Jr. Clemson 3%
MARGINE David Ojabo Michigan 3%
MARGINE Arnold Ebiketie Penn State 3%
DT Devonte Wyatt Georgia 3%
WR Chris Olave statul Ohio 3%
WR Treylon Burk Arkansas 3%
WR George Pickens Georgia 3%
WR Skyy Moore vestul Michigan 2%
S Jalen Pitre Baylor 2%
WR Drake Londra USC 1%
WR Garrett Wilson statul Ohio 1%
î.Hr Roger McCreary Castaniu 1%
S Lewis Cine Georgia 1%
DE De Marvin Leal Texas A&M 1%
DE Cameron Thomas Statul San Diego 1%
MARGINE Trayvon Walker Georgia 1%
MARGINE Jermaine Johnson II statul floridei 1%
DT Camera Logan Houston 1%
DT Jordan Davis Georgia 1%
DT TravisJones Connecticut 1%
LO Bernard Raiman Michigan central 1%
J Verdele Kenyan Texas A&M 1%
g Sion Johnson Colegiul din Boston 1%
KG Devin Lloyd Utah 1%

Poziții interne simulate la draft

Poziţie %
receptor cu banda larga 31%
spate defensiv 30%
Precipitator de margine 29%
tackle defensive 6%
linie ofensivă 3%
linebacker 1%
capăt strâns 0%
A se întoarce 0%

Studiu

Pe care dintre aceste mișcări ai fi făcut?

 • 16%

  Răscumpărați pentru a obține Thibodeaux

  (217 voturi)

 • 27%

  Răscumpărați pentru a obține Johnson

  (355 voturi)

 • 39%

  Luați un EDGE cu 29 sau 30

  (517 voturi)

 • 16%

  nici una dintre cele de mai sus

  (221 voturi)


1310 voci în total

Voteaza acum

Add Comment