Soul Hackers 2′ Ghidul invocatorului Vol. 2′ Video – Alianțe și Ghidul Grand, Milady și Exploration

ATLUS a lansat cel de-al doilea volum al seriei de videoclipuri informaționale „Ghidul invocatorului”. Soul Hackers 2.

Site-ul oficial japonez a fost, de asemenea, actualizat cu o pagină „System: Dungeon Exploration” și o pagină cu personaje pentru RS, care conține toate informațiile noi dezvăluite în videoclipul Summoner’s Guide de astăzi.

Obțineți videoclipul și transcrierea completă în limba engleză de mai jos.

■ Prezentare

Salut. Sunt Ringo din Aion. Acest program vă va învăța cum să fiți un Devil Summoner. Acesta este volumul 2 al Ghidului Invocatorului. Am și mai multe informații utile pentru tine astăzi! Mai întâi, să analizăm problemele cu care ne confruntăm acum.
0:33

■ Cadrul: Alianţele şi cei mari

Aion a prezis că lumea umanității se apropie de sfârșit. Cinci surse de energie spirituală, cunoscute sub numele de legăminte, sunt esențiale în toate acestea. După cum sugerează și numele, ele reprezintă un „contract”.

Legămintele au o istorie profundă și se spune că sunt curcubeul care leagă un contract între oameni și Dumnezeu. Când cele cinci legăminte sunt unite, se crede că cel Mare va coborî asupra lumii.

— Milady: „TU…!” O organizație secretă cunoscută sub numele de Societatea Fantomă trage sforile în spatele scenei și vrea să-l invoce pe Mare.

Ei sunt conduși de cineva cunoscut sub numele de Iron Mask.

—Mască de Fier: „Înțelegi acum? Nu mă poți opri. Nu poți schimba soarta.

Alături de camarazii lor din cadrul COMP-urilor lor, agenții lui Aion și Devil Summoners se luptă cu Iron Mask pentru a opri apocalipsa iminentă. Această mască de fier este un adversar dur… Și are, de asemenea, o mulțime de oameni care lucrează sub el. Am nevoie de ajutorul vostru. Da, tu, Devil Summoner în fața ecranului.

■ Milady

Ți-a plăcut videoclipul lui Milady care a apărut zilele trecute? O voi prezenta un pic mai detaliat astăzi.

Milady the Devil Summoner… Ea este membră a Phantom Society. Milady a fost a doua persoană pe care am înviat-o să mi se alăture. Cred că ai putea spune că este o realistă liniștită. Ea tinde să-și țină gândurile reale aproape de piept… Se presupune că are ceva de-a face cu trecutul ei.

Experiențe din trecut, amintiri… Faptul că personalitățile umane sunt o acumulare de astfel de date face parte din ceea ce le face atât de fascinante… Dar este intrigant cum, uneori, propriul lor trecut poate fi și ceea ce le leagă.

Oricum, ea încă se ceartă uneori cu Arrow și manierele ei, dar acum se înțelege destul de bine cu toată lumea.

Apropo de cei care au o istorie cu Milady… Să vorbim mai întâi despre Iron Mask. El este un Invocator Diavol al Societății Fantomă. El este liderul misteriosului Proiect „C” și cel care a ordonat subordonatului său să o omoare pe Milady. Se presupune că are o relație romantică cu ea… Dar de ce și-ar ucide cineva propriul iubit? Atâtea întrebări fără răspuns…

Apoi mai este și celălalt tip de la Phantom Society: RS (voce Eiji Takeuchi). Invocatorul Diavolului a fost cel care a ucis-o pe Milady la ordinul lui Iron Mask. Poate suna ridicol, dar de fapt este foarte puternic. El comunică prin freestyle rap. Ar fi un eufemism să spun că este oarecum acolo.

Oricum, am resuscitat-o ​​pe Milady și am făcut-o să se alăture… Trebuie să spun că este o luptătoare fantastică. Ea luptă cu COMP-uri de tip sai, are o afinitate pentru abilitățile de tragere, iar atacurile ei sunt foarte puternice. Ea este si foarte inteligenta. Poate chiar va învăța cum să recupereze MP în timp ce învinge inamicii.

Este totul despre mine. Sper că vei descoperi pentru tine toate farmecele lui Milady. Cred că îl vei găsi din ce în ce mai interesant pe măsură ce îl vei cunoaște. Ca lider, vreau doar ca toată lumea să se înțeleagă, știi?

■ Ghid de explorare

Ultima dată ai învățat elementele de bază ale luptei. Astăzi vom analiza accesul la temniță. Este ceva important, așa că ai grijă, bine?

Simbolurile inamice roșii pot fi găsite în temnițe. Ei te vor vâna odată ce îți vor observa prezența, iar dacă vei fi prins vei fi aruncat în luptă cu inamicul câștigând prioritate de atac. Încercați să tăiați simbolurile inamice cu sabia lui Ringo. Inițierea luptei prin doborârea inamicilor te va pune într-o stare avantajoasă.

De asemenea, puteți ocoli simbolurile inamice doborâte pentru a evita complet bătăliile. Un atac bonus poate fi declanșat atunci când este în luptă cu un inamic care a fost doborât de lovituri. Aliații tăi vor ataca toți inamicii la începutul bătăliei, schimbând imediat bătălia în favoarea ta.

La intrarea într-o temniță, Ringo își va trimite demonii la Demon Recon. Puteți urmări demonii cercetători în timp ce explorați temnița. Puteți urmări demonii cercetători în timp ce explorați temnița.

-Hell Biker: „Frickin’ Arrow… Am reușit să lupt într-o confruntare. E un nenorocit.

Ei pot găsi articole…

— Medicamentul obținut.

…sau să vă ajute în alte moduri, cum ar fi vindecarea.

—Kurama Tengu: „Vă grăbiți, doamnă?” Când te grăbești așa, e mai ușor să aluneci. De ce nu te odihnești?

Încearcă să găsești și să vorbești cu aliații tăi demonici din temnițe.

— Scathach: „Admir cât de capabil ești. Aici, o recompensă pentru tine.

— Scathach: „Considerați-o o investiție în viitorul nostru”.

În timpul Recunoașterii Demonilor, demonii aliați vă pot prezenta altor demoni care apar în temniță.

—Mothman: „Cu abilitățile mele inteligente de conversație, demonii de toate formele și dimensiunile se transformă în chit în mâinile mele.”

—Orthus: „VREȚI SĂ FI StăpânUL MEU? Ei bine, MUIRE DE foame. Ce zici de niște carne? »

—Orthus: „DACĂ NU ESTE CARNE, DĂ-MI NIȚE DIN REZISTENTA ECHIPEI TALE!”

Puteți negocia cu demonii pentru a face un contract și a-i recruta.

-Da.

—Orthus: „EU SUNT ORTHUS! ÎNCÂNTAT DE CUNOŞTINŢĂ!”

Demonii pot fi plasați în COMP-uri pentru a acorda acces la abilitățile lor.

—Milady: „O să-i ard în cenuşă!” –> Agidyne

Statisticile COMP ale utilizatorului sunt de asemenea afectate, așa că asigurați-vă că le ajustați după caz. Fii atent la simbolurile inamice și loviți înainte ca acestea să o facă!

—Zhu Tun She: „Dacă așa simți, atunci nu ai altă opțiune!” Mă voi alătura ție, domnișoară!

Colaborează cu demoni aliați și cucerește temnițe periculoase! Trebuie să folosești pe deplin nu numai propriile tale abilități, ci și puterile demonilor tăi… Abilitățile tale ca invocator de demoni vor fi cu adevărat puse la încercare.

■Concluzie

Nu sună incitant? Acum avem vești interesante de împărtășit!

  • Soul Hackers 2 Prima dată a evenimentului practic: sâmbătă 4 iunie și duminică 5 iunie. Locul de desfășurare: Tokyo, numai cu invitație Accesați site-ul nostru oficial pentru a aplica!

Ei bine, asta este tot pentru Ghidul invocatorului de astăzi. Abia aștept să-l văd pe următorul, bine? Ne vedem data viitoare!

Add Comment