Through the Spider-Verse’ – The Hollywood Reporter

Un Sony revigorat a găzduit o seară de deschidere a spectacolului la CinemaCon, deoarece a avut nevoie de o tură de victorie mult meritată pentru Spider-Man: No Coming Home și și-a tachinat următoarea listă cu imagini minunate ale Tren de mare viteză și Spider-Man: Prin versul păianjen.

Președintele Sony Pictures Entertainment, Tom Rothman, a fost într-o formă rară în timp ce a trecut prin gama studioului, inclusiv anunțând că vor avea loc viitoare tranșe în vânătorii de fantome și Venin francize (nu au fost anunțate detalii). Sony a făcut mai întâi mult zgomot prezentând mai mult de 10 minute de Tren de mare viteză, urmată rapid de anunțul că Benito Antonio Martínez Ocasio, cel mai bine cunoscut ca superstarul global Bad Bunny, va juca rolul personajului anti-erou Marvel din benzile desenate El Muerto. El va fi primul actor latino care a regizat un film live-action Marvel. “Este rolul perfect pentru mine. Va fi epic pentru mine”, a spus Bad Bunny în timp ce urca pe scenă alături de Sanford Panitch de la Sony (debutul lui Bad Bunny este Tren de mare viteză.) Panitch a anuntat El Muerto Filmul va fi lansat în cinematografe pe 12 ianuarie 2024.

În timp ce cea mai mare parte a prezentării studioului s-a concentrat pe lansarea de filmări exclusive, un Rothman încrezător a mers rapid pe calea memoriei la evenimentul de anul trecut. “Am stat aici în august și am spus că inima și sufletul afacerii noastre rămân teatrale. Ce s-a întâmplat?”, a întrebat el pe cei peste 3.000 de oaspeți așezați în Colosseum, dublandu-se despre modul în care cei nepotriviți au proiectat moartea afacerii de expunere (“Nu știi că ești mort? Știi să citești? Ai terminat!”) “Filmele Sony au încasat 3,3 miliarde la box office-ul global în acea perioadă.

Spre aplauze entuziaste, Rothman i-a salutat apoi pe scriitorii/producătorii Phil Lord și Chris Miller pentru a-și prezenta lucrările în curs de desfășurare la Sony Pictures Animation, inclusiv storyboard-uri, din primele 15 minute ale Spider-Man: Prin versul păianjen, primul capitol foarte așteptat al unei continuare în două părți din 2018 Spider-Man: Into the Spider-Versecare a depășit granițele animației și a câștigat un premiu Oscar pentru cel mai bun film de animație pentru eforturile sale.

Îl are din nou pe Shameik Moore în rolul lui Miles Morales, un adolescent Spider-Man care este transportat într-un alt univers, unde intră în contact cu Miguel O’Hara, alias Spider-Man 2099, cu vocea lui Oscar Isaac. Miles Morales va face echipă și cu Gwen Stacy/Spider-Gwen (Hailee Steinfeld), precum și cu o nouă listă de personaje Spider, inclusiv Spider-Woman/Jessica Drew, exprimată de Issa Rae.

Clipul începe în dimensiunea lui Gwen Stacy, cu Gwen și tatăl ei, șeful poliției, în timp ce acesta primește un apel. Gwen îl urmărește și îl întâlnește pe Vulture. O’Hara’s Spider-Man și Spider-woman/Jessica Drew sunt introduse dintr-o altă dimensiune. În scenă, tatăl lui Gwen sosește și încearcă să o aresteze pentru uciderea lui Peter Parker, iar ea își scoate masca și își dezvăluie identitatea. Apoi trecem la lumea lui Miles Morales, care îl prezintă pe Miles la o întâlnire părinți-profesori la școala lui.

Joaquim Dos Santos, Kemp Powers și Justin K. Thompson regizează continuarea dintr-un scenariu scris de Lord, Miller și David Callaham. Lansarea filmului era programată pe 7 octombrie 2022, dar studioul a anunțat săptămâna trecută că amână lansarea în cinematografe la 2 iunie 2023. Spider-Man: În spatele versului păianjen este numele celei de-a doua dintre sequele, care este programată să fie lansată pe 29 martie 2024.

Rothman a încheiat segmentul prezentării: „Către opoziție, „Atenție, rahat”.

Nu a fost singurul care a promovat angajamentul Sony pentru cinema. “Am vorbit despre angajamentul Sony de a proteja fereastra cinematografică exclusivă. Ultima dată când am fost aici, am spus că va prospera și a făcut-o împreună”, a declarat președintele Sony Motion Pictures, John Greenstein.

Greenstein l-a salutat pe „directorul vizionar” la volan Tren de mare viteză, David Leitch. Când a urcat pe scenă, el a spus că el și partenerul său de producție Kelly McCormick și-au stabilit obiective ambițioase de a crea ceva „incredibil de original, ceva care să-i aducă pe oameni înapoi la filme”. — Cred că am făcut-o.

Filmul lui Leitch, programat pentru 29 iulie, este descris ca un thriller de acțiune distractiv și ciudat, cu Brad Pitt conducând o distribuție eclectică și diversă de asasini – toți cu obiective conectate, dar conflictuale – pe fundalul unei călătorii non-stop prin modern. lume. Ziua Japoniei. Este un Pitt „cum nu l-ai mai văzut niciodată”, a lăudat Leitch. Iar filmările au susținut această afirmație, cu Pitt plimbându-se pe străzile din Tokyo în timp ce vorbea cu personajul Sandrei Bullock la telefon, în timp ce își detaliază misiunea – de a recupera o servietă cu un autocolant de tren pe ea.

Între timp, în tren, Aaron Taylor Johnson și Brian Tyree Henry așteaptă cu Logan Lerman după ce l-au salvat de la răpire. După ce acesta din urmă se trezește, cei doi asasini oferă o recapitulare sângeroasă a celor 17 oameni pe care au trebuit să-i omoare pentru a-l elibera. Această secvență plină de energie a debutat în urale și râsete, la fel ca și secvența completă de 10 minute care s-a încheiat cu scena de luptă explozivă a lui Bad Bunny cu Pitt.

Prezentarea Sony a aruncat și puțină lumină asupra predicțiilor Femeia rege de la eticheta TriStar Pictures. Șefa de divizie, Nicole Brown, a urcat pe scenă pentru a-și aminti scurta poveste a când Viola Davis a venit la biroul ei pentru a prezenta povestea „războinicilor nenorocite, numai femei”. Brown a spus că nu-i venea să creadă că este adevărat. „Erau adevărate amazoane”, a explicat ea. „O lume reală Pantera neagră.” Ea a creditat Oscarul, Emmy și

Talent câștigător al premiului Tony ca producător care a apărat filmul „ca un general”. Brown a găzduit apoi Femeia Rege regizoarea Gina Prince-Bythewood pe scenă. Realizatorul, care a spus că a fost „incredibil de cool” să participe la primul ei CinemaCon, și-a salutat vedeta ca pe cineva cu care fiecare regizor vrea să lucreze. Casatorirea materialului cu o vedetă solicitată i-a permis lui Prince-Bythewood să „atingă măreția”.

„Ea este tot ceea ce credem cu toții că este”, a spus Prince-Bythewood despre Davis. „Dă curul în film”.

Pentru a-și onora contribuțiile, Prince-Bythewood a dezvăluit că îi va oferi lui Davis un prim Trailblazer Award, menționând că trofeul va fi acum prezentat la CinemaCon în fiecare an. Stacheta a fost ridicată, când Davis a fost întâmpinat pe scenă cu ovație în picioare.

„Cele cinci cuvinte pe care nu vreau să le duc în mormânt ar fi că nu am fost suficient de curajos. Nu am riscat să sar printr-o farfurie de sticlă pentru a risca disconfort, eșec, expunerea a spus Davis pentru a începe discursul ei de acceptare. Apoi a atribuit-o pe regretata legendă Cicely Tyson că i-a inspirat alegerea carierei când a văzut-o pentru prima dată la vârsta de 9 ani.” Puterea transformatoare și radicală pe care mi-a dat-o să cred în ceva mai mare chiar decât lumea mea. A coborât și a aterizat în mine. Am atins și am ajuns într-o generație de artiști și am vrut să fac asta cu munca mea. Ca actor, eu Am vrut să interpretez personaje care nu au mai fost văzute până acum într-un corp care arăta ca al meu.

Davis a spus că atunci când Femeia rege a aterizat în calea ei, ea a crezut că este „intervenție divină”. Ea a numit filmul „opusul său magnum”, la fel ca și regizorul său. „Am simțit că acesta a fost canalul absolut pentru introducerea unui tărâm cu totul nou al povestirii în lume”. Ea a prezentat apoi o bobină de clipuri exclusivă de filmări nevăzute până acum, care afișează câteva secvențe de acțiune aprigă.

Programat pentru lansare pe 16 septembrie, filmul se concentrează pe povestea nespusă inspirată de evenimente reale care au avut loc în Regatul Dahomey, unul dintre cele mai puternice state ale Africii din secolele al XVIII-lea și al XIX-lea. Dintr-o poveste de Maria Bello cu un scenariu de Dana Stevens și Prince-Bythewood, Femeia rege îl aruncă pe Davis împotriva lui Thuso Mbedu, Lashana Lynch, Sheila Atim, Hero Fiennes-Tiffin și John Boyega.

Reese Witherspoon a apărut pe marele ecran printr-un mesaj video pentru a o prezenta Unde cântă Crawdads. Programat pentru lansare pe 15 iulie, filmul este bazat pe romanul de succes și spune povestea lui Kya, o fată abandonată care este crescută până la maturitate în mlaștinile periculoase din Carolina de Nord. „Este un film minunat”, a lăudat Witherspoon. „Toată lumea a muncit din greu pentru a aduce acest lucru la viață. …Peisaj superb și actorie minunată, frumos povestite.

Sony și-a încheiat prezentarea cu imagini din viitorul film biografic al lui George Tillman despre George Foreman. Adevăratul maistru a făcut o apariție specială prin video și Rothman i-a oferit ultimele cuvinte ale serii. “Mi-a luat mult timp să fiu gata să-mi spun povestea pe marele ecran. Dar m-am simțit încrezător în mâinile lui Tilman”, a spus Foreman. “Când ești doborât, te înalți, atât în ​​viață, cât și în ring. Distrați-vă în Vegas – nu prea mult – și Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți.

Studiourile de la Hollywood și operatorii de teatru se adună în Las Vegas săptămâna aceasta pentru CinemaCon, convenția anuală găzduită de Asociația Națională a Proprietarilor de Teatru. Anul acesta este deosebit de crucial pentru expozanții care încearcă să iasă din ravagiile crizei COVID-19 și să concureze cu streamerii.

CinemaCon a fost anulat complet în 2020, în timp ce evenimentul de anul trecut a fost o versiune redusă care a avut loc la sfârșitul lunii august, în comparație cu slotul tradițional de primăvară târziu.

Anul acesta, toate cele cinci studiouri majore de la Hollywood, plus Lionsgate și Neon, își prezintă viitoarele liste în timp ce cântă pe scena din interiorul Colosseumului de la Caesars Palace.

CinemaCon 2022 se desfășoară în perioada 25-28 aprilie.

Add Comment